Wavemaker søker medierådgiver med bilinteresse

Vil du utvikle medie- og kommunikasjonsstrategier som utfordrer og skaper resultater for våre kunder?

Vi søker ny medierådgiver til å lede noen av våre spennende mellomstore kunder og teamene rundt disse, samt jobbe som en del av kundeteamet på noen av våre større globale kunder.

Du har et stort engasjement for kommunikasjonsfaget og et genuint ønske om å hjelpe kundene våre med å få mest mulig ut av sine medieinvesteringer, og til å skape vekst i sin forretning. I Wavemaker mener vi dette gjøres gjennom “positiv provokasjon”. Vi sier vi positivt provoserer vekst for våre kunder og våre medarbeidere. Dette gjør vi fordi vi vet det bor et potensiale der– og vi gjør det fordi vi bryr oss om at de og vi skal lykkes. Vi provoserer med den absolutt beste hensikt og med en høy grad av integritet. Vi lytter før vi snakker og når vi snakker gjør vi det med viten om at vi har den kunnskapen som kreves.

Av andre egenskaper som er viktige for oss kan vi nevne nysgjerrighet og initiativ. Våre medarbeidere må alltid være åpne for nye perspektiver og for ideer som kommer fra andre. Vi er stadig interessert i å tilegne oss ny kunnskap og forsøker alltid å ligge et hakk foran våre konkurrenter.

God kjennskap til merkevarebygging og posisjoneringsstrategi er avgjørende og vi tror du er interessert i hvordan teknologi kan utnyttes for å skape bedre resultater. Videre er du en god rådgiver og sparringspartner for både kunder og kollegaer, som ikke er redd for å presentere eller ta en telefon. Du er glad i å diskutere medie- og kommunikasjonsstrategi og god til å skape tillit og bygge sterke relasjoner.

Det er selvsagt viktig at du har god oversikt over mediemarkedet og vi ønsker oss noen som har erfaring fra byrå. Du må gjerne allerede jobbe som rådgiver eller som spesialist/planner som ønsker å fortsette utviklingen din. Hvilke kunder du vil jobbe med er ikke endelig besluttet, da vi ønsker å ta hensyn til dine interesser og erfaring. Men, vi vil oppfordre deg med interesse for bil eller med erfaring fra denne bransjen til å søke 😉

Vi tror du kjenner godt til hva en medierådgiver gjør, men nevner her noen av de viktigste ansvarsområdene dine:

  • Utvikle kanal- og mediestrategier som bidrar til at kunden når sine mål
  • Oppfølging av kundeforholdet og sikre god kundetilfredshet
  • Lede kundeteam og sikre overordnet god kvalitet på leveransene
  • Følge opp og sikre gode betingelser hos mediene, på vegne av kunden
  • Sørge for god lønnsomhet på kunden og ansvarlig for å utvikle kunden internt

Vi kan tilby deg et faglig sterkt, uformelt miljø hvor vi er opptatt av trivsel på arbeidsplassen samtidig som vi passer på at du skal ha tid til å ha det gøy utenfor arbeidstid også. Hos oss er det høyt under taket, åpenhet er viktig og alle blir hørt. Vi har svært gode utviklingsmuligheter, med individuelle løp som kan hjelpe deg å nå de målene du ønsker. Vi har en egen fadderordning for nyansatte og skal sørge for å ta deg godt imot i våre freshe lokaler sentralt i Oslo sentrum.

Av andre goder kan vi friste med meget gode pensjons- og forsikringsordninger, treningsgodtgjørelse og bedriftshytte.

I Wavemaker er vi opptatt av mangfold og inkludering, fordi mangfold gir et bredere perspektiv og faktisk øker forståelse for hvilke utfordringer og behov kundene våre har.

Vi ønsker å ha et arbeidsmiljø som virkelig er en trygg plattform for at alle skal kunne være 100% seg selv. Det skaper et åpent og godt arbeidsmiljø folk trives i.

 

Om Wavemaker:

I Wavemaker jobber vi hver dag med å skape vekst for våre kunder og våre medarbeidere. Wavemaker filosofien er lik over hele verden – vi er overbevist om at det alltid finnes et potensiale for å skape vekst og at det er vår jobb å avdekke vekstmuligheter og sammen med dere legge en plan for å utnytte disse mulighetene.

Det viktigste kriteriet for å lykkes er at vi alltid positivt provoserer både oss selv, men også våre kunder og våre omgivelser. Positiv Provocation er vårt globale DNA. 

Positiv Provokasjon handler om å stille spørsmål ved dagens løsninger og utfordre de, for å finne smartere løsninger for morgendagen. Fundamentet for Positiv Provokasjon er kunnskap. 

Wavemaker er et av verdens ledende mediebyråer med 7600 ansatte i 90 land. I Norge er vi drøyt 40 ansatte og holder til i Oslo sentrum. Wavemaker eies av verdens største kommunikasjonsbyrå WPP og ligger under GroupM paraplyen.

Vi tar ditt personvern på alvor. Vi ber deg derfor om å sende søknad og CV via lenken i annonsen som fører deg inn i Teft sitt rekrutteringssystem. Da kan vi behandle din søknad og dine opplysninger på en trygg og sikker måte.

Er dette av interesse for deg, søk på stillingen snarest.

Har du øvrige spørsmål kontakt Veronika Jakobsson eller Camilla Bartnes
Kontaktpersoner:

Veronika Jakobsson

Prosjektleder

452 49 697

Veronika@teft.no
linkedin icon

Camilla Bartnes

Rådgiver

975 45 597

camilla@teft.no
linkedin icon