Vi søker en ambisiøs Sales Lead til spennende digitalt nisjemedie

Ni år etter oppstarten i Danmark etablerer nå Watch Medier seg i Norge (Watch Media Norway), med FinansWatch som første nisjemedie på det norske markedet.

Watch Medier har siden oppstarten i Danmark etablert 13 ulike ”watcher” hvor alle tilbyr næringslivsnyheter innen ulike nisjer, det være seg eiendom, IT, media og politikk, for å nevne noen. FinansWatch er et digitalt, abonnementbasert nyhetsmedie som henvender seg til næringslivsinteresserte lesere/bedrifter. Felles for leserne er at de etterspør uavhengig, kritisk og rettferdig journalistikk av høy kvalitet omkring temaene finans, økonomi og næringsliv.

Forretningsmodellen har vist seg å fungere svært godt i Danmark – og etter grundig research og nøye avveiing tar selskapet nå steget inn i både det tyske og norske markedet.

Vi søker nå Sales Lead til denne satsningen i Norge, som sammen med redaksjonen skal få være med på en spennende reise de neste årene. Konseptet er både vellykket og godt etablert i Danmark og vi tror så absolutt FinansWatch har et stort potensiale i det norske markedet. Kompetente og erfarne folk er allerede på plass og vi bygger i disse dager opp en solid redaksjon som skal få vokse seg større og sterkere de kommende årene. Vi ser nå frem til å få en engasjert, strukturert og selvgående salgsansvarlig med på laget!

Vi tror du har minimum noen års erfaring med B2B-salg og gjerne salg av abonnementsløsninger. Du har god forretningsforståelse og jobber aller helst langsiktig med dine kunder. Du vil ha en solid organisasjon i ryggen, men du trigges av å få ta eierskap til denne satsningen i Norge og motiveres av å selv få strukturere dine salgsaktiviteter og delta aktivt i salgsprosessene. Det å få være med på noe fra start og være en avgjørende årsak til at selskapet lykkes I Norge er det som i stor grad driver deg til å vise interesse for denne stillingen. Du kan vise til gode resultater fra din tidligere/nåværende jobb, ønsker nå et større ansvar og nye utfordringer og er klar for å ta steget videre.

Du vil få støtte fra ledergruppe og kommersiell avdeling i København, både i en innledende fase med tanke på opplæring, men også videre i forhold til samarbeid og kompetanseutveksling. Du vil dele kontor med vår redaksjonelle avdeling i Oslo og få bli en del av et faglig og kollegialt miljø.

Les litt mer om vår satsning her

Dersom du synes dette høres interessant ut, vil vi gjerne ha en søknad fra deg! Søkere vil bli behandlet fortløpende og vi hører gjerne fra deg snarest, senest innen 2. april.

Vi sikter på å gjennomføre denne prosessen med hjelp av videointervjuer og tett digital kommunikasjon mellom kandidater og oppdragsgiver. Vi oppfordrer deg til å søke snarest, da denne prosessen ikke vil påvirkes av virusutbruddet i særlig grad.

Har du øvrige spørsmål knyttet til denne stillingen, er du velkommen til å ta kontakt med Camilla Bartnes i Teft, som jobber sammen med Watch Medier for å få på plass rett kvinne/mann til denne stillingen.

Våre norske sider er under utarbeidelse
Om Watch Medier A/S

Vi tar ditt personvern på alvor. Vi ber deg derfor om å sende søknad og CV via lenken i annonsen som fører deg inn i Teft sitt rekrutteringssystem. Da kan vi behandle din søknad og dine opplysninger på en trygg og sikker måte.

Er dette av interesse for deg, søk på stillingen snarest.

Har du øvrige spørsmål kontakt Camilla Bartnes
Kontaktpersoner:

Camilla Bartnes

Rådgiver/prosjektleder

975 45 597

camilla@teft.no
linkedin icon