Voice Norge AS søker digital markedsføringsspesialist

VOICE har gått fra å være et retailkonsern til en omnikanalaktør med noen av Norges største og mest kjente merkevarer. Vi ser nå etter en digital spesialist som skal bidra inn i arbeidet med å utforme og implementere Voice sin digitale strategi i tett samarbeid og dialog med alle kjedene i konsernet.

Du vil være vår fagspesialist innen SEO og SEM, og planlegge og optimalisere markedskampanjer og mediekjøp for alle nettbutikker. Som vår kontakt mot mediebyrå og andre eksterne partnere, vil du være vår bestiller og den som passer på at vi får god ROI på våre medieinvesteringer. Internt vil du legge føringer for innholdsutforming og metadata, og bidra til å øke kompetansen innen SEO for våre innholdsleverandører.

Ved hjelp av data og analyse vil du være en av våre viktigste bidragsytere for konverteringsoptimalisering og forbedret kundereise, og være en pådriver for systematisk testing av ulike tiltak. Du følger også med på beste praksis innen digital marketing og e-handel, og hva som finnes av muligheter drevet av teknologisk utvikling.

Du blir del av vårt e-handelsteam og være den som setter og følger opp KPIer for vår e-handelssatsing. Interesse for netthandel er en forutsetning, og du må ha god forståelse for kundemotivasjon, kundereiser og kjøpsprosesser. Ved å være en av de med mest overordnet innsikt i vår e-handel, vil du også være en viktig bidragsyter i å videreutvikle strategi for digital handel.

Ønsket bakgrunn:

  • Flere års erfaring fra digital markedsføring, og kan vise til operativ erfaring fra suksessfulle salgskampanjer
  • Erfaring fra netthandel og konverteringsoptimalisering
  • God forståelse for hva som gir synlighet på nett, og fornøyde e-handelskunder
  • Erfaring med Google Analytics, Google Tag Manager, Lipscore, Google Adwords, Google Search Console, Hotjar, m.fl. (gjerne sertifiseringer)
  • Kompetanse i SEO-verktøy, f.eks Ahrefs, SEMrush, MOZ, Deepcrawl og AccuRanker
  • Det vil være en fordel med kjennskap til EPI-server som e-handelsplattform
  • Relevant høyere utdanning

Du er en person som spiller på lag og deler innsikt som bidrar til økt kompetanse, effektive prosesser og bedre resultater. Du jobber strukturert og analytisk med å forbedre KPIer, og liker å jobbe operativt. Siden dette er en rolle som opererer på tvers i konsernet, må du være en som er proaktiv og tar ansvar for at ting skjer og går fremover.

 

Vi tar ditt personvern på alvor. Vi ber deg derfor om å sende søknad og CV via lenken i annonsen som fører deg inn i Teft sitt rekrutteringssystem. Da kan vi behandle din søknad og dine opplysninger på en trygg og sikker måte.

Er dette av interesse for deg, søk på stillingen snarest.

Har du øvrige spørsmål kontakt Katrine Toven
Kontaktpersoner:

Katrine Toven

Rådgiver

907 60 718

Katrine@teft.no
linkedin icon