Viva Media søker Senior Account Manager

Er du en dyktig relasjonsbygger med god forretningsforståelse? Viva Media er et av Nordens største byråer innen digital markedsføring med over 80 ansatte.  Vi vokser videre i Norge og nå trenger vi en Senior Account Manager som vil være med å utvikle byrået og påvirke inntekt og oppdragsmengde.

Som vår nye Senior Account Manager får du delta i å utvikle og drive salg basert på vårt grunnleggende prinsipp og DNA, vi skal skape verdi og merkbar endring for kunden og for oss selv. Som et fullservice digitalbyrå er vi opptatt av resultater og data, men samtidig er vi opptatt av mennesker, og har hjertet med oss i alt vi gjør. God kunnskap og erfaring med digital markedsføring er viktig , men for å lykkes i rollen må du først og fremst være god på kunderelasjoner, prosjektledelse og evne å se strategiske muligheter både internt og for våre kunder. Les mer om Viva Media i vårt intervju med noen av de ansatte her.

Vi tror du har jobbet strategisk med utvikling av forretningsområder, har lang erfaring med relasjonsbyggende salg og rådgivning, samt bred kunnskap innen markedsføring. Du har evne å jobbe i team, men også sette mål for deg selv, og har svært gode kommunikasjonsferdigheter, jobber strukturert og har erfaring med å drive og utvikle prosjekter fra start til slutt. Erfaring med kontraktstyring og budsjetter er en fordel, men viktigst av alt er at du er drevet av å skape endring for både oss og kunden.

Som person er du en lagspiller som evner å jobbe selvstendig. Du er god til å lytte, men kan gå dine egne veier og utfordre når det trengs. Du liker deg best når det er mye å gjøre, kan håndtere stramme tidsfrister og motiveres av å spille både kunder og kollegaer gode.

Viva Media Norge er en prestisjeløs organisasjon, vårt mål er å vokse i Norge både når det gjelder salg og med flere mennesker. Vi skal bli 20 personer i løpet av få år.  Du blir en viktig faktor i den veksten og  får store muligheter til å påvirke veien videre. Hos oss får du jobbe med en gjeng entusiastiske og svært dyktige kollegaer som er opptatt av å ha det gøy på jobb. Vi kan også garantere deg tidenes hyggeligste velkomst på kontoret fra våre to office dogs Cesar Habanero og Preto.

Vi tar ditt personvern på alvor. Vi ber deg derfor om å sende søknad og CV via lenken i annonsen som fører deg inn i Teft sitt rekrutteringssystem. Da kan vi behandle din søknad og dine opplysninger på en trygg og sikker måte.

Er dette av interesse for deg, søk på stillingen snarest.

Har du øvrige spørsmål kontakt Vibeke Moen, Anna Blom Rian eller Eivind Ruud Johnsen
Kontaktpersoner:

Vibeke Moen

Prosjektleder

976 25 431

vibeke@teft.no
linkedin icon

Anna Blom Rian

Rådgiver

900 73 999

anna@teft.no
linkedin icon

Eivind Ruud Johnsen

Partner og rådgiver

922 82 349

eivind@teft.no
linkedin icon