Villa Paradiso søker markedsansvarlig

Er du lidenskapelig opptatt av markedsføring og god mat og kunne tenke deg å jobbe med dette til daglig? Villa Paradiso søker markedsansvarlig! Hos oss jobber vi tett sammen for å nå målene vi setter oss. Du blir en viktig faglig ressurs i å bygge merkevaren Villa Paradiso i gamle og nye markeder, som eksempelvis dagligvare. 

Villa Paradiso Group søker nå en markedsansvarlig, som vil ha ansvar for gjennomføring av markedsstrategier på tvers av Villa Paradiso Group sine selskaper. Som markedsansvarlig vil du få en spennende og variert stilling, og du vil ha ansvar for å videreutvikle og forvalte merkevaren Villa Paradiso, en av serveringsbransjens sterke merkevarer også i nye markeder. 

Markedsansvarlig vil jobbe tett med ledergruppene i konsernet (Villa Paradiso import, Villa Paradiso Group og avdelingsledere), for å kontinuerlig utvikle Villa Paradiso sin posisjon – gjennom planlegging og gjennomføring av ulike arrangementer og kampanjer. Kjærlighet til god mat og markedet er viktig, for å kunne yte ditt beste overfor forbrukerne. 

Vi tror du er analytisk, opptatt av trender, ser viktigheten av markedsanalyser og gode markedsstrategier. Du har en entusiastisk og engasjerende personlighet, som trives med å være bindeleddet på tvers av avdelinger og fagfelt. 

Villa Paradiso er i stor endring, og ser etter en markedsansvarlig med god forretningsforståelse som kan utvikle markedsplaner, ha hovedkontakt med byråer, være ansvarlig for digitale og trykte medier, og ha overordnet ansvar for web og sosiale medier. Du ser muligheter, er kreativ, og gjennomfører gjerne aktiviteter og stunts i sosiale medier.

Kvalifikasjoner:

  • Relevant utdannelse
  • Lidenskap for mat og drikke
  • God kunnskap innen markedsføring inkludert digital markedsføring
  • Analytisk, strukturert og sterk vinnervilje
  • God økonomiforståelse og forretningssans
  • God formidlingsevne på både norsk og engelsk, både skriftlig og muntlig. Har du i tillegg Italienskspråklig kunnskap er det en fordel, men ikke et krav

Du vil ha både det strategiske og det operative markedsansvaret for Villa Paradiso Group, og gjøre de rette prioriteringene for å oppnå våre mål. Du deltar aktivt i konseptutvikling, og trives når du ser muligheter også for vekst gjennom digitale kanaler. 

Vi tar ditt personvern på alvor. Vi ber deg derfor om å sende søknad og CV via lenken i annonsen som fører deg inn i Teft sitt rekrutteringssystem. Da kan vi behandle din søknad og dine opplysninger på en trygg og sikker måte.

Er dette av interesse for deg, søk på stillingen snarest.

Har du øvrige spørsmål kontakt Anne Røkenes eller Marte Thomassen Askeland
Kontaktpersoner:

Anne Røkenes

Rådgiver

971 44 000

anne@teft.no
linkedin icon

Marte Thomassen Askeland

Prosjektleder

913 91 725

Marte.askeland@teft.no
linkedin icon