Vil du være med på å digitalisere en hel bransje?

Tibnor en Nordens ledende distributør av stål og metaller. Digitalisering er et av våre fremste satsningsområder og vi søker derfor nå en Digital Content and Marketing Manager til en nyopprettet stilling. Rollen vil være ansvarlig for å bygge opp innholdsmarkedsføring, sosiale medier og digitale markedsaktiviteter i Norge.

Vi ser etter deg som både er kreativt og kommersielt anlagt, med et godt blikk for merkevareutvikling. I tillegg har du gode skriveferdigheter og er dyktig til å formidle historier i både kortere og lengre formater. Vi har som mål å bli enda flinkere til å fortelle om alt det spennende vi holder på med, og du vil være en sentral og viktig bidragsyter i dette arbeidet. Du har gjerne en utdannelse innen business eller markedsføring og har minimum 3 års erfaring med tilsvarende oppgaver i en markedsavdeling, et byrå eller en organisasjon.

Du har samtidig god erfaring med bruk av digitale markedsføringsverktøy som LinkedIn, Facebook Business Manager og Google Analytics, slik at du kan analysere og optimalisere våre aktiviteter for å skape gode resultater og leads til salgsavdelingen. I tillegg ønsker vi gjerne at du har erfaring med å publisere til nettsider og har kjennskap til Sitecore eller andre publiseringsverktøy.

Hvis du har jobbet med søk, digital distribusjon og annonsekjøp vil det være verdifull kompetanse for oss. Det er en stor fordel hvis du behersker Photoshop, Illustrator og InDesign og har ferdigheter med videoredigering. 

Som person er du proaktiv og selvgående med høy gjennomføringsevne og du har evnen til å prioritere og holde roen i en hektisk hverdag. Vi er et Nordisk selskap, så gode norsk- og engelskferdigheter både skriftlig og muntlig er en selvfølge.

Dine oppgaver:

  • Produsere og optimalisere innhold til våre plattformer på nett og i sosiale medier, og forbedre disse på bakgrunn av analyser og søkemotoroptimalisering.
  • Utvikle og optimalisere gode og kommersielt effektive landingssider for Tibnors ulike kampanjer og produkter.
  • Lage innholds- og publiseringsplaner for alle våre flater.
  • Bruke analyse og KPI’er aktivt som verktøy for å skape bedre innhold og bedre brukeropplevelser på vår e-com plattform
  • Være en innholdstrategisk sparringpartner og utvikle godt innhold i tett samarbeid med interne fagmiljøer.
  • Identifisere muligheter for mer effektiv bruk av digitale kanaler.
  • Holde seg kontinuerlig oppdatert på formatendringer, trender og nye plattformer for å bidra til at Tibnor holde tritt med den raske utviklingen.
  • Ledelse og utførelse av f.eks. arrangementer / seminarer, utstillinger, brosjyrer og nyhetsbrev
  • Ansvar for CRM-relaterte markedsaktiviteter (segmenter, kontakter)

Vi tilbyr en utfordrende og selvstendig stilling hvor det vil være gode påvirknings- og utviklingsmuligheter. Vi har en tydelig strategi og en bevisst kulturbygging. Du vil bli del av et godt miljø bestående av mange gode kolleger med høy kompetanse og som alltid er beredt til å stille opp for hverandre. Vi ønsker å utgjøre en forskjell for våre kunder og å være en foretrukken samarbeidspartner for den nordiske industrien.

Bli med oss og utgjøre en forskjell!

Vi holder til i moderne lokaler i Tevlingveien på Alnabru – lett tilgjengelig med buss og t-bane.

Søknadsfrist for stillingen er 20. februar, men vi behandler og intervjuer søkere fortløpende så det er ingen grunn til å vente med å melde din interesse.

Vennligst søk via lenken/søkeknappen på denne siden.

Har du øvrige spørsmål knyttet til stillingen kan du kontakte Anna eller Eivind i Teft.

Vi tar ditt personvern på alvor. Vi ber deg derfor om å sende søknad og CV via lenken i annonsen som fører deg inn i Teft sitt rekrutteringssystem. Da kan vi behandle din søknad og dine opplysninger på en trygg og sikker måte.

Er dette av interesse for deg, søk på stillingen snarest.

Har du øvrige spørsmål kontakt Anna Blom Rian eller Eivind Ruud Johnsen

Kontaktpersoner:

Anna Blom Rian

Anna Blom Rian

linkedin icon

Rådgiver

900 73 999

anna@teft.no
Eivind Ruud Johnsen

Eivind Ruud Johnsen

linkedin icon

Partner og rådgiver

922 82 349

eivind@teft.no