Vil du være med å skape gode resultater? Vi ser etter Markedsansvarlig/Brand ManagerRiksTV

Er du den som har kunnskapen, engasjementet og evnen til å skape ekstraordinære resultater sammen med andre? Er du faglig sterk, men samtidig genuint interessert i å videreutvikle deg og utfordre status quo? Ja, da hører vi gjerne fra deg!

RiksTV er i et marked med tøff konkurranse, så vi trenger å løfte oss til nye høyder for å beholde våre kunders tillit og vinne nye markeder. Vi har store ambisjoner og søker derfor etter deg som kan bidra til å skape gode resultater. Som en del av markedsavdelingen vil du være med å videreutvikle og styrke fremtidens RiksTV. Du bør trives med å jobbe selvstendig, samtidig som du er en lagspiller og ser verdien av å jobbe i team.

Vi er en organisasjon med takhøyde for nye ideer og endringer. Vi liker å spille hverandre gode og legger til rette for å trives på jobb. Vi har stor tro på våre medarbeidere, og har et miljø som bygger på tillit og åpenhet.

Oppgaver som inngår i rollen:

  • Videreutvikling og sikring av merkevarestrategi, tonalitet og personlighet

  • Utvikling av kommunikasjonskonsepter, reklame- og markedsføringskampanjer og overvåking av all produksjon

  • Ansvarlig for Brand-prosjekter og konsepter på tvers av virksomheten

  • Sikre at overordnede prioriteringer og mål brytes ned i konkrete tiltak som skal gjennomføres

Hvem ser vi etter:

For å lykkes og trives i denne rollen bør du like å jobbe i et høyt tempo med mange oppgaver. Du har forståelse av markedsføringsprinsipper og sterke ferdigheter i prosjektledelse, og kan vise til gode resultater med vellykkede strategier og gjennomførte markedskampanjer.

Vi ser vi for oss at du har noen års erfaring som Brand- eller Marketing Manager og relevant utdannelse på bachelor og/eller masternivå.

Hvis du kjenner deg igjen i noe av dette eller synes stillingen virker interessant, da ser vi frem til å høre fra deg. Vi vurderer søkere fortløpende.

Ikke nøl med å ta kontakt med oss hvis du har spørsmål. Prosjektstillingen har 1 års varighet, men kan være mulighet for forlengelse/fast ansettelse.

Kontaktinformasjon:
Ida Svele
Markedsdirektør
E-post: ida.svele@rikstv.no, Tlf: 45024502

Aud Elin Omholt
HR
E-post: aud.elin.omholt@rikstv.no, Tlf: 91584146

Er dette av interesse for deg, søk på stillingen snarest.

Har du øvrige spørsmål kontakt Ole Janzso
Kontaktpersoner:

Ole Janzso

Partner og rådgiver

977 74 771

ole@teft.no
linkedin icon