Viking Outdoor Footwear søker E-commerce Manager

Er du en erfaren E-commerce Manager som brenner for netthandel, og å skape vekst og gode resultater? Drømmer du om å bringe en allerede sterk norsk merkevare til nye høyder?

Viking Footwear søker ny nettbutikksjef til å være ansvarlig for å videreutvikle og drive den nye satsingen på selskapets egen nettbutikk. Nettbutikksjef vil ha fagansvar, samt være med på å bygge teamet rundt seg. I rollen ligger det også en viktig oppgave i å bygge gode relasjoner med samarbeidspartnere for ulike flater.

Som ansvarlig for den nye nettbutikken og satsningen den representerer,  vil du ha overordnet ansvar for alt tilknyttet drift, vedlikehold og utvikling. Vi bruker i hovedsak eksterne leverandører for tekniske løsninger og markedsføring, og du vil være ansvarlig for koordinering og prosjektledelse tilknyttet disse. Vi har svært ambisiøse vekstmål og investeringsplaner for nettbutikken, så du må være kommersielt anlagt og legge til rette for en god kundereise som leder til salg og tilfredse kunder. Du vil bli del av et team som kreativt bidrar med innhold i tillegg til det eksterne og fremtidige partnere leverer.

Prosjektlederegenskaper og god forståelse for kundereise og digital tjenesteutvikling er viktige egenskaper for rollen. Med resultatansvar er det en forutsetning at du har kommersiell teft og er business minded. Du er driftig og et utpreget ja-menneske som ser muligheter fremfor hindringer. Som nettbutikksjef i Viking Outdoor Footwear vil du jobbe i et innovativt og internasjonalt miljø og bygge opp en avdeling som i tiden fremover vil være et stort satsingsområde for selskapet.

Dette er noen av arbeidsoppgavene:

  • Drift, vedlikehold og videreutvikling av nettbutikk
  • Prosjektledelse og koordinering av små og store prosjekter relatert til nettbutikken
  • Oppfølging av salg og KPIer i nettbutikk
  • Kampanje- og innholdsplanlegging og utføring av dette nettbutikk
  • Overordnet ansvar for kundereise og kundetilfredshet for nettbutikken
  • Overordnet ansvar for CRM
  • Optimalisere vareutvalg og produktinformasjon

Vi kan tilby en spennende stilling i et selskap i sterk vekst, hvor du får store muligheter til å påvirke den digitale satsningen vi nå står ovenfor. Vi har et godt arbeidsmiljø med flinke og hyggelige kolleger som er opptatt av å ha det gøy på jobb. I løpet av sommeren 2021 flytter vi inn i nye, moderne lokaler, sentralt i Oslo.

Vi tar ditt personvern på alvor. Vi ber deg derfor om å sende søknad og CV via lenken i annonsen som fører deg inn i Teft sitt rekrutteringssystem. Da kan vi behandle din søknad og dine opplysninger på en trygg og sikker måte.

Er dette av interesse for deg, søk på stillingen snarest.

Har du øvrige spørsmål kontakt Vibeke Moen, Katrine Toven eller Eivind Ruud Johnsen
Kontaktpersoner:

Vibeke Moen

Prosjektleder

976 25 431

vibeke@teft.no
linkedin icon

Katrine Toven

Rådgiver

907 60 718

Katrine@teft.no
linkedin icon

Eivind Ruud Johnsen

Partner og rådgiver

922 82 349

eivind@teft.no
linkedin icon