Verisure søker Google Platform Specialist

Markedet for våre tjenester vokser kraftig, både i og utenfor Norge, og vi satser derfor betydelig med tanke på økte budsjetter og flere dyktige medarbeidere.

Til en nyopprettet stilling søker vi nå etter Google Platform Specialist som vil få ansvar for å drive og utvikle Verisures betalte markedsføring og tilstedeværelse i Googles univers. Google er en av våre største og viktigste mediekanaler det er derfor viktig at du har inngående kunnskap og erfaring fra hele Googles produktportefølje og verktøykasse.

Din viktigste oppgave er å generere kundeleads og online konverteringer. Dette gjøres gjennom optimalisering av betalt i Google Ads, display, GSP og YouTube. Du blir ansvarlig for håndtering av budstrategier, oppsett og bruk av remarketinglister i Analytics. Det er også viktig at du kan bygge digitale øko-systemer og har god kontroll i Tag Manager. Du vil være markedsavdelingens fremste ekspert på Googles betalte flater, men du bør også kjenne til hvordan de ulike markedstiltakene spiller sammen.

Vi tror du har erfaring fra en lignende spesialistrolle innen performance marketing og netthandel, gjerne med fokus på nykundesalg og leadsgenerering. Som person er det viktig at du er nøyaktig, i stand til å holde kontroll på detaljer og jobber strukturert. I tillegg må du ha stor interesse for digital markedsføring, være nysgjerrig og like å teste og måle nye muligheter for å stadig forbedre våre resultater.  Du er en kunnskapsrik, sosial og inkluderende initiativtaker som forstår viktigheten av godt samarbeid for å oppnå gode resultater.

Vi tror du har:

 • Minimum tre års erfaring med Google Ads i lignende rolle
 • God kjennskap til tracking og analyse
 • Attribusjonskunnskaper
 • Kjennskap til annonsetekster, men også kunne bruke bilder kreativt
 • Kjennskap til Adobe Creative Cloud er en fordel , men ikke et krav
 • Gode kommunikasjonsegenskaper – både på norsk og engelsk
 • Relevant utdannelse på bachelornivå

Vi kan tilby:

 • Mye ansvar og stor frihet
 • Gode utviklingsmuligheter
 • Sosial arbeidsplass med gode kollegaer
 • Fri tilgang et førsteklasses treningssenter lokalisert i bygget
 • Gode lønns- og pensjonsbetingelser

Hos oss vil du vil bli en del av et svært kompetent Marketing Team som også jobber tett med tilstøtende avdelinger. Det er en god kultur for kunnskapsdeling og kompetanseheving på tvers av de 17 landene Verisure er representert i. Du vil derfor bli godt kjent Google ansvarlige i andre land og markeder. Noe reising i forbindelse med faglig utvikling må derfor påberegnes.

Vi tar ditt personvern på alvor. Vi ber deg derfor om å sende søknad og CV via lenken i annonsen som fører deg inn i Teft sitt rekrutteringssystem. Da kan vi behandle din søknad og dine opplysninger på en trygg og sikker måte.

Er dette av interesse for deg, søk på stillingen snarest.

Har du øvrige spørsmål kontakt Anna Blom Rian eller Eivind Ruud Johnsen

Kontaktpersoner:

Anna Blom Rian

Anna Blom Rian

linkedin icon

Rådgiver

900 73 999

anna@teft.no
Eivind Ruud Johnsen

Eivind Ruud Johnsen

linkedin icon

Partner og rådgiver

922 82 349

eivind@teft.no