Varner søker System Administrator – Virtualization

Kampen om kundene skjer ikke lenger lokalt eller nasjonalt. Konkurransen er global og internasjonale aktører forsøker å forsyne seg godt av det nordiske markedet. De fleste nye og globale aktørene har til felles at de bygger sin business på digitale plattformer som forenkler og effektiviserer både drift og kundeopplevelse. Varner ønsker å møte konkurransen og morgendagens forbrukere med gode og brukervennlige teknologiske plattformer.

Akkurat nå søker Varner etter en System Administrator – Virtualization til sitt IT Infrastructure team. Vi ser etter deg som kan  jobbe med brukere og i hele vår verdikjede for å forstå behov og finne de riktige løsningene. Hos oss skal vil du bidra til utvikling, drift og forvaltning på IT Infrastructure sine leveranseområder, og sørge for at vi har en helhetlig kontroll, god flyt og et godt samarbeid på tvers av IT og i organisasjonen forøvrig.

Om jobben

Dine arbeidsoppgaver blir primært å drifte, vedlikeholde og utvikle vårt kommende hybrid servermiljø (VMware on-premises, Microsoft Azure og Google Cloud Platform). Primær plattform er VMware med hovedsakelig Windows, men vi utvikler oss mot en konteinerbasert infrastruktur. Beslutningen i dag er at vi skal være hybride og utnytte fordelene i både on-premises og cloud. Du får ansvaret for å delta i planlegging og gjennomføring av vedlikehold, oppgraderinger og installasjoner, og at dette gjøres på et hensiktsmessig tidspunkt (måned/dag/tid). Du får dessuten ansvaret for design, test og utrulling av nye funksjonaliteter.

Du bidrar til at våre systemer fungerer (database/integrasjoner) og skal jobbe med prediktiv monitorering, backup.

Vi jobber i tverrfaglige team på tvers i IT og organisasjonen.

Om deg

Du er handlekraftig, opptatt av resultater og ser etter forbedringsmuligheter som kan gagne businessen. Du tar initiativ og ansvar, er god på å prioritere, utnytter momentum og gjennomfører. Du tar ansvar for egen læring og utvikling, er endringsvillig og håndterer tilbakemeldinger på en god måte. Det er viktig for oss at du deler av egen kompetanse og erfaring og på den måten bidrar til at vi har digital kompetanse innen gitte infrastrukturområder i samarbeid med arkitekter i IT. Du har relevant utdanning på høgskole-/universitetsnivå eller tilsvarende arbeidserfaring. Noe erfaring fra retail og erfaring med infrastrukturområder over en lengre periode kan være en fordel.

Du har kompetanse på flere av områdene som nevnt under eller interesse for å bygge kompetanse på dette:

  • OnPremises (VMware)
  • Server HW + Lagringssystemer
  • Network / Firewall
  • Backup / Replikering av data
  • Windows Server
  • Cloud (Microsoft Azure, Google Cloud Platform)
  • IaC, Terraform / Rundeck (Automatisering)
  • Konteiner (Docker, Kubernetes)

Om Varner

Varner omsatte for 11 mrd norske kroner i 2018 og er inne i en tid der vi setter enda mer fart på digitaliseringen av vår forretningsvirksomhet. Vi har i dag rundt 30 dedikerte spesialister på IT som hver dag jobber med brukere og verdikjeden for å forstå behov og finne frem til de riktige løsningene. Vi ser etter deg som trigges av nye måter å gjøre ting på, som er åpen for å drive endringer igjennom og som vil være med på utvikle Varner i årene fremover.

Vi søker nå flere flinke folk. Se alle stillingene her.

Les mer om Varners digitale satsning: Varner blir en digital utfordrer.

Vi tar ditt personvern på alvor. Vi ber deg derfor om å sende søknad og CV via lenken i annonsen som fører deg inn i Teft sitt rekrutteringssystem. Da kan vi behandle din søknad og dine opplysninger på en trygg og sikker måte.

Er dette av interesse for deg, søk på stillingen snarest.

Har du øvrige spørsmål kontakt Katrine Toven eller Victor Sanchez Barrera

Kontaktpersoner:

Katrine Toven

Katrine Toven

linkedin icon

Rådgiver

907 60 718

Katrine@teft.no
Victor Sanchez Barrera

Victor Sanchez Barrera

linkedin icon

Rådgiver

995 31 313

victor@teft.no