Varner søker System Administrator – Client Automation

Kampen om kundene skjer ikke lenger lokalt eller nasjonalt. Konkurransen er global og internasjonale aktører forsøker å forsyne seg godt av det nordiske markedet. De fleste nye og globale aktørene har til felles at de bygger sin business på digitale plattformer som forenkler og effektiviserer både drift og kundeopplevelse. Varner ønsker å møte konkurransen og morgendagens forbrukere med gode og brukervennlige teknologiske plattformer.

Akkurat nå søker Varner etter en System Administrator – Client Automation til sitt IT Infrastructure team. Vi ser etter deg som kan ta ansvaret for utvikling, drift og forvaltning på IT Infrastructure sine leveranseområder, og som kan sørge for at vi har en helhetlig kontroll, god flyt og et godt samarbeid på tvers av IT og i organisasjonen forøvrig.

Om jobben

Dine arbeidsoppgaver blir å installere og forvalte alle våre «gadgets» for butikk, lager kontor og brukere, fra valg av utstyr, finne beste installasjon og forvaltningsmetode til administrasjonsverktøy og videreutvikling. I tillegg så vil du få jobbe med med vårt hybride servermiljø og tilrettelegge for samhandling for våre brukere via Office 365.

Du får ansvaret for å delta i planlegging og gjennomføring av vedlikehold, oppgraderinger og installasjoner, og at dette gjøres på et hensiktsmessig tidspunkt (måned/dag/tid). Du får dessuten ansvaret for design, test og utrulling av nye funksjonaliteter.

Vi jobber i tverrfaglige team på tvers i IT og organisasjonen.

Om deg

Du er handlekraftig, opptatt av resultater og ser etter forbedringsmuligheter som kan gagne businessen. Du tar initiativ og ansvar, er god på å prioritere, utnytter momentum og gjennomfører. Du tar ansvar for egen læring og utvikling, er endringsvillig og håndterer tilbakemeldinger på en god måte. Det er viktig for oss at du deler av egen kompetanse og erfaring og på den måten bidrar til at vi har digital kompetanse innen gitte infrastrukturområder i samarbeid med arkitekter i IT. Du har relevant utdanning på høgskole-/universitetsnivå eller tilsvarende arbeidserfaring. Noe erfaring fra retail og erfaring med infrastrukturområder over en lengre periode kan være en fordel.

Du har kompetanse på flere av områdene som nevnt under eller interesse for å bygge kompetanse på dette:

  • Hardware (Butikk, Kontor, Lager, Bruker)
  • Klientinstallasjon (PC/MAC/Embedded for Butikk, Lager, Digital Signage etc), primært Windows 10 Ent og Windows 10 Industry
  • Klientvedlikehold
  • Windows Server
  • Device Management / MDM (basert på bruksområde)
  • Cloud / On Premises
  • Microsoft MDT / Autopilot / InTune/m.fl.
  • Teams, Jira, Confluence, Helpdesk

Om Varner

Varner omsatte for 11 mrd norske kroner i 2018 og er inne i en tid der vi setter enda mer fart på digitaliseringen av vår forretningsvirksomhet. Vi har i dag rundt 30 dedikerte spesialister på IT som hver dag jobber med brukere og verdikjeden for å forstå behov og finne frem til de riktige løsningene. Vi ser etter deg som trigges av nye måter å gjøre ting på, som er åpen for å drive endringer igjennom og som vil være med på utvikle Varner i årene fremover.

Vi søker nå flere flinke folk. Se alle stillingene her.

Les mer om Varners digitale satsning: Varner blir en digital utfordrer.

Vi tar ditt personvern på alvor. Vi ber deg derfor om å sende søknad og CV via lenken i annonsen som fører deg inn i Teft sitt rekrutteringssystem. Da kan vi behandle din søknad og dine opplysninger på en trygg og sikker måte.

Er dette av interesse for deg, søk på stillingen snarest.

Har du øvrige spørsmål kontakt Katrine Toven eller Victor Sanchez Barrera

Kontaktpersoner:

Katrine Toven

Katrine Toven

linkedin icon

Rådgiver

907 60 718

Katrine@teft.no
Victor Sanchez Barrera

Victor Sanchez Barrera

linkedin icon

Rådgiver

995 31 313

victor@teft.no