Varner søker Digital Retail Development Manager

Har du erfaring fra webutvikling, kommersiell teft og en sterk interesse for å skape gode digitale brukeropplevelser? Vil du være en brobygger innen det mest spennende som skjer innenfor retail i Norden for øyeblikket? Dette er din mulighet til å være med på reisen! 

Som et ledd i Varners satsning på e-commerce, søker vi nå etter en Digital Retail Development Manager som vil få ansvar for at våre nettbutikker hele tiden forbedres og utvikles.
Dette er en nyopprettet nøkkelrolle som vil være et bindeledd mellom kommersielle funksjoner, Tech og utvikling.

Denne rollen vil være ansvarlig for å spesifisere, prioritere og følge opp fremdrift og implementering av utviklingsprosjekter, og sikre god kommunikasjonsflyt relatert til dette. Din arbeidstid vil fordeles likt mellom Digital Retail og Tech. Rollen sitter i ledergruppen i Digital Retail.  

Vi ser etter noen som har en omfattende forståelse og erfaring fra webutvikling, agil utviklingsmetodikk og rapportering, og har innsikt i fagområder som UX, digital markedsføring, CRO og e-commerce. Du er oppdatert på hva som skjer innenfor e-commerce/omnichannel, både blant konkurrenter og innen teknologisk utvikling. 

Dine viktigste arbeidsoppgaver vil være:

  • Forbedre og maksimere resultatene til digitale kanaler
  • Etablere, utvikle og optimalisere strategi for webutvikling
  • Være en sentral bidragsyter til utviklingsplanen for Digital Retail, blant annet ved å samle input fra organisasjonen generelt og e-commerce managers spesielt
  • Bidra inn til utviklingsplan for Tech
  • Bidra med initiativ relatert til omnikanal som vil forbedre den overordnede kundeopplevelsen til Varners kunder
  • Følge opp og rapportere på KPIer til organisasjonen
  • Samarbeide med eksterne partnere
  • Observere og agere på utvikling og trender i markedet

Din bakgrunn er flere år fra kommersiell webutvikling, og du trives med å ha en fot i henholdsvis salg og tech. Du drives av resultater og kontinuerlig forbedre kundeopplevelsen, og har dokumentert erfaring fra å jobbe selvstendig med strategi, planlegging og implementering. 

Som person er du kommersiell, løsningsorientert og analytisk. Du har høyere utdannelse, og har meget gode kommunikasjonsferdigheter som skaper dialog og forankring i en sammensatt organisasjon. 

Varner er et verdidrevet selskap, hvor mennesker er i sentrum for alt vi gjør. Her vil du jobbe i team der vi tar frem det beste hos hverandre for sammen å nå de råeste resultatene.  Vi sitter i flotte lokaler på Slependen med fantastisk lunsj, kaffebar og takterrasse.                   

 

Vi tar ditt personvern på alvor. Vi ber deg derfor om å sende søknad og CV via lenken i annonsen som fører deg inn i Teft sitt rekrutteringssystem. Da kan vi behandle din søknad og dine opplysninger på en trygg og sikker måte.

Er dette av interesse for deg, søk på stillingen snarest.

Har du øvrige spørsmål kontakt Julie Kase eller Katrine Toven
Kontaktpersoner:

Julie Kase

Prosjektleder

938 85 004

Julie@teft.no
linkedin icon

Katrine Toven

Rådgiver

907 60 718

Katrine@teft.no
linkedin icon