Varner søker Performance Lead

Vil du ha fagansvar for betalt søk i et av Nord Europas største motekonsern?

Varner Digital Retail bygger nå opp det som skal bli en av de absolutt sterkeste avdelingene innen digital markedsføring i Norden, med fokus på CRM, mediekjøp, performance marketing, SEO og analyse, innenfor våre merkevarer, Dressmann, Cubus, Bik Bok, VOLT, Carlings, Urban og Junkyard. Digital Retail-avdelingen jobber med noe av det mest spennende som skjer innenfor OMNI og digital markedsføring, og dette er din mulighet til å være med på reisen.

Som Performance lead – SEM i Varner Gruppen vil du få ansvaret for å lede, implementere og videreutvikle vår inhouse-satsning på betalt søk.

Som vår nye Performance lead vil du få ansvaret for strategi, gjennomføring og optimalisering av våre søkekampanjer i alle våre markeder. Du vil jobbe med å øke trafikk og konvertering fra søk til alle salgskanaler, og sikre at vi når de riktige målgruppene gjennom analyser. I tillegg er det essensielt at du har god numerisk og kommersiell kompetanse, da du vil få ansvaret for vårt betydelige søkebudsjett, samt å rapportere på måloppnåelse til andre interessenter i organisasjonen.

Vi ser etter deg som er en fagekspert, som kan bidra til kunnskapsdeling og kompetanseheving både i ditt team og i resten av avdelingen. Du forstår viktigheten av at spesialistene alltid er oppdatert på de siste trendene og verktøyene innenfor sine fagområder, for på den måten å sikre at vi alltid ligger et steg foran våre konkurrenter og bygger fremtidig konkurransekraft.

Vi ser etter deg som har god erfaring med Google Ads og Bing, men som fortsatt ønsker å videreutvikle deg innenfor Performance Marketing i et stort og kompetent inhouse-miljø hvor du ser resultatene av ditt arbeid og dine forslag på nært hold.

Du vil jobbe i en meget fremoverlent markedsorganisasjon i tett samarbeid med mediekjøpere, inkludert SEO, E-com teamene våre, samt analytikere og utviklere. Vi ser derfor etter deg som er en dyktig relasjonsbygger med gode kommunikasjonsevner.  Du er analytisk anlagt og bruker gjerne A/B-testing og tilgjengelig data for å optimalisere kampanjer og skape innsikt.

Hva vi tilbyr:

Vi tilbyr en meget spennende og utfordrende jobb med gode muligheter for faglig utvikling. Du vil være en del av et kreativt, sterkt analytisk og resultatdrevet miljø. Vi har flotte lokaler på Slependen med fantastisk lunsj og kaffebar. Du vil jobbe i en avdeling med ulike fagspesialister hvor vi tar frem det beste i hverandre for sammen å nå de råeste resultatene. Sist, men ikke minst tilbyr vi et arbeidsmiljø med fantastiske kolleger og en kultur som er helt unik. Forhåpentligvis samsvarer vår kultur med deg, for da kan vi virkelig få til noe bra sammen! 

Hva kan du forvente å jobbe med?

 • Faglig og strategisk ansvar for SEM
 • Ansvar for å videreutvikle og bygge opp fagområdet SEM i Varner Gruppen, inkludert fagansvar for SEM spesialist(er)
 • Planlegge digitale kampanjer og gjennomføre kjøp for alle Varner sine kjeder i Google Ads og Bing, inkludert søk, shopping, display og video
 • Videreutvikle hvordan vi best kan bruke vår 1.parts data på 7 millioner kunder når vi gjør annonsekjøp
 • Annonsetekster og annonseformater, og sette gode KPI’er for de ulike kampanjene
 • OMNI-kanal strategier for netthandel og fysiske butikker
 • Konverteringsoptimalisering og attribusjonsmodellering
 • Delta i diskusjoner om hva det skal optimeres mot, for eksempel hvor mye man skal vektlegge branding-aktiviteter i forhold til ren resultatbasert markedsføring
 • Tett samhandling med vårt E-com team, SEO team og våre kontaktpersoner hos Google

Personlige egenskaper:

 • Tydelig lidenskap for digital markedsføring
 • Strategisk sterk
 • Nysgjerrig og initiativrik
 • Du er kommersiell av natur og opptatt av å måle verdien av arbeidet ditt
 • Gode kommunikasjons- og formuleringsevner
 • Du ser muligheter og ønsker å forbedre og optimalisere
 • Selvgående, ansvarsbevisst og kan ta egne beslutninger
 • Du har god analytisk og teknisk forståelse
Vi tar ditt personvern på alvor. Vi ber deg derfor om å sende søknad og CV via lenken i annonsen som fører deg inn i Teft sitt rekrutteringssystem. Da kan vi behandle din søknad og dine opplysninger på en trygg og sikker måte.

Er dette av interesse for deg, søk på stillingen snarest.

Har du øvrige spørsmål kontakt Julie Kase eller Anna Blom Rian
Kontaktpersoner:

Julie Kase

Prosjektleder/ Innholdsprodusent

938 85 004

Julie@teft.no
linkedin icon

Anna Blom Rian

Rådgiver

900 73 999

anna@teft.no
linkedin icon