Varner søker Løsningsarkitekter

Varner IT består av tre avdelinger: IT Value Chains, Support og Infrastructure. IT Value Chains har fire verdikjedeteam som skal speile IT mot Varners fagfunksjoner. Hvert verdikjedeteam er ledet av en Business Delivery Manager som jobber i team sammen med prosjektleder,  IT-arkitekt og system managers.  Sammen skal teamet sørge for at brukerne i verdikjedene, ved hjelp av IT-systemer og andre digitale løsninger, har de beste verktøyene for å oppnå våre målsetninger omkring økt kundefokus, lønnsomhet og bærekraft.

Vi søker nå tre løsningsarkitekter til IT Value Chains til verdikjedeteamene:

  • Supply Chain
  • Market and Online Sales, Sales and Store Operations
  • Finance and HR, Controlling and Reporting

Arkitektens rolle er å eie integrasjoner og dataflyt innen verdikjedeteamets løsninger, og planlegge, koordinere og styre tekniske leveranser i prosjekter. Sammen med de andre arkitektene, og i samarbeid med IT-infrastruktur, skal du sikre at prinsipper for arkitekturen innenfor verdikjeden etableres og ivaretas. I verdikjedeteamet vil du også bidra med design, dokumentasjon og testing av ny funksjonalitet, samt bistå med teknisk kompetanse i drift og feilsøkingsarbeid.

Vi ser etter deg som:

  • Har jobbet med IT-arkitektur over en lengre periode, gjerne både implementerings- og utviklingsprosjekter.
  • Har erfaring fra ERP-systemer og/eller integrasjoner i et komplekst miljø med store datamengder og et høyt antall transaksjoner.
  • Ser muligheter og begrensninger i IT-arkitekturen, og kan kommunisere dette ut til forretningen og i prosjekter.
  • Vil være med på Varners digitale endringsreise, i et miljø der vi samarbeider, deler erfaringer og alltid ser etter forbedringsmuligheter.

Vi ser svært positivt på erfaring fra skytjenester og/eller sikkerhetsarkitektur. Det gjelder også bruk og implementering av rammeverk for arkitektur, og erfaring med smidig arbeidsmetodikk og verktøy for dette.

Hvis du kjenner deg igjen i det vi har beskrevet ovenfor, og har høyere utdannelse, relevante kurs eller lang erfaring, tilbyr vi deg en utfordrende jobb i Nordens ledende fashionkonsern der du som arkitekt har store påvirkningsmuligheter til arbeidsform og Varners fremtidige IT-løsninger.  Varner er en fremoverlent arbeidsplass hvor høyt tempo og raske endringer er en del av vår hverdag. Gode samarbeidsevner, en fleksibel holdning og evne til å tilpasse seg endring er avgjørende. Vi tilbyr konkurransedyktige betingelser og muligheten til å utvikle både deg selv og fremtidens fashionkonsern.

Vi tar ditt personvern på alvor. Vi ber deg derfor om å sende søknad og CV via lenken i annonsen som fører deg inn i Teft sitt rekrutteringssystem. Da kan vi behandle din søknad og dine opplysninger på en trygg og sikker måte.

Er dette av interesse for deg, søk på stillingen snarest.

Har du øvrige spørsmål kontakt Katrine Toven eller Victor Sanchez Barrera

Kontaktpersoner:

Katrine Toven

Katrine Toven

linkedin icon

Rådgiver

907 60 718

Katrine@teft.no
Victor Sanchez Barrera

Victor Sanchez Barrera

linkedin icon

Rådgiver

995 31 313

victor@teft.no