Varner søker IT Architect – Market and Online Sales, Sales and Store Operations

Kampen om kundene skjer ikke lenger lokalt eller nasjonalt. Konkurransen er global og internasjonale aktører forsøker å forsyne seg godt av det nordiske markedet. Varner ønsker å møte konkurransen og morgendagens forbrukere med gode og brukervennlige teknologiske plattformer.

Vi søker nå etter en IT Architect til vårt verdikjedeteam Market and Online Sales, Sales and Store Operations. Dette verdikjedeteamet består av to områder: Market and Online Sales skal øke trafikk og konverteringer i våre fysiske og digitale butikker gjennom taktiske media- og produksjonskjøp, lojalitetsprogrammer og andre virkemidler. Samtidig skal vi spisse og sikre våre unike merkevareidentiteter. Sales and Store Operations skal sikre at kundereisen i den fysiske butikken skal være en unik arena og drivkraft for at brandet er kundens foretrukne destinasjon for mote (i alle kanaler). Vi skal forbedre lønnsomhet gjennom økt omsetning på bestående butikker og gjennom driftsoptimalisering. Det er viktig for oss å forsterke det unike ved brandet for våre kunder og utnytte styrken i hele Varner gjennom én effektiv driftsmodell.

Om jobben

IT- arkitektens rolle er å sikre at prinsipper innenfor verdikjeden etableres og ivaretas i samarbeid med de andre arkitektene. Dette inkluderer teknisk, informasjons-, sikkerhets-, integrasjons- og funksjonalitetsarkitektur. Et viktig element er å sørge for at muligheter og begrensninger innen arkitekturen blir kommunisert til forretningen – enten ved deltagelse i prosjekter eller gjennom Business Delivery Manager som tar dette med fagområdet i forretningen.

Vi ser etter en person med sterk interesse for fagområdet, og som kan ta ansvar for koordinering med andre arkitekter og verdikjedeansvarlige. I samarbeid med de andre arkitektene vil du bidra til å definere standarder og prinsipper for blant annet datamanagement, operasjonalisering av dataarkitekturen, dataflyt mellom systemer, teknisk arkitektur, løsningsarkitektur og sikkerhetsarkitektur i Architecture Board.

Om deg

Du er en operativ, resultatorientert person med god kunde- og forretningsforståelse. Du er endringsvillig og ser etter forbedringsmuligheter som kan komme virksomheten til gode. Det er svært viktig i rollen at du tar initiativ, tar ansvar og er god til å prioritere. Dette betyr også at du er handlekraftig og utnytter momentum. Du må ha gode samarbeidsevner, håndtere tilbakemeldinger og ta ansvar for egen læring og utvikling.

Du har relevant IT-faglig utdannelse innen utvikling og arkitektur på høgskole-/universitetsnivå, og sertifisering eller bred erfaring innen ledende metodeverk for IT-arkitektur (TOGAF eller lignende).  Noe erfaring fra retail og/eller fashion kan være en fordel, samt sertifisering eller erfaring med ITIL og smidig arbeidsmetodikk.

Vi ser etter en person med følgende erfaring og bakgrunn:

  • Arbeidserfaring innen utvikling og arkitektur – fortrinnsvis innen verdikjedens fagområde eller tilsvarende virksomheter innen retail.
  • Erfaring fra større IT-miljøer med ERP, POS og butikksystemer som en del av ansvarsområdet, gjerne i selskap med internasjonal virksomhet.
  • Erfaring med å strukturere og opprettholde oversiktsarkitektur over tid og evne til å kommunisere IT-arkitektur til et bredere publikum.
  • Ha en sterk interesse for fagområdet, samt en sterk vilje og evne til å holde deg oppdatert på faglig utvikling innen IT-arkitektur.
  • Bistå forretningen med å artikulere leveranse og akseptansekriterier.
  • Erfaring med bruk av støtteverktøy for IT-arkitektur.

Du er en operativ, resultatorientert person med god kunde- og forretningsforståelse. Du er endringsvillig og ser etter forbedringsmuligheter som kan komme virksomheten til gode.

Varner omsatte for 11 milliarder norske kroner i 2018 og er inne i en tid der vi setter enda mer fart på digitaliseringen av vår forretningsvirksomhet. Vi har i dag rundt 30 dedikerte spesialister på IT som hver dag jobber med brukere og verdikjeden for å forstå behov og finne frem til de riktige løsningene.

IT Value Chains har fire verdikjedeteam som speiler IT mot Varners fagfunksjoner:

  • Design, Buying and Production
  • Supply Chain
  • Market and Online Sales, Sales and Store Operations
  • Finance and HR, Controlling and Reporting

Vi søker nå IT-arkitekter til alle våre verdikjedeteam. Se alle stillingene her.

Les mer om Varners digitale satsning: Varner blir en digital utfordrer.

Vi tar ditt personvern på alvor. Vi ber deg derfor om å sende søknad og CV via lenken i annonsen som fører deg inn i Teft sitt rekrutteringssystem. Da kan vi behandle din søknad og dine opplysninger på en trygg og sikker måte.

Er dette av interesse for deg, søk på stillingen snarest.

Har du øvrige spørsmål kontakt Katrine Toven eller Victor Sanchez Barrera

Kontaktpersoner:

Katrine Toven

Katrine Toven

linkedin icon

Rådgiver

907 60 718

Katrine@teft.no
Victor Sanchez Barrera

Victor Sanchez Barrera

linkedin icon

Rådgiver

995 31 313

victor@teft.no