Varner søker IT Architect – Finance and HR, Controlling and Reporting

Kampen om kundene skjer ikke lenger lokalt eller nasjonalt. Konkurransen er global og internasjonale aktører forsøker å forsyne seg godt av det nordiske markedet. Varner ønsker å møte konkurransen og morgendagens forbrukere med gode og brukervennlige teknologiske plattformer.

Vi søker nå etter en IT Architect til vårt Finance & HR, Controlling and Reporting-team.  Finance and HR, Controlling and Reporting er en av de sentrale verdikjedene i Varner som er ansvarlig for alle prosesser og rapportering innenfor områdene Finans, HR og Lønn. Vi ser etter deg som jobber kontinuerlig med forbedring og som liker å jobbe i grensesnittet mellom IT og forretning. Du må kunne forstå behovene til våre interne brukere og finne løsninger og ta ansvar for å iverksette og implementere disse.

Om jobben

IT-arkitektens rolle er å sikre at prinsipper innenfor verdikjeden etableres og ivaretas i samarbeid med de andre arkitektene. Dette inkluderer teknisk, informasjons-, sikkerhets-, integrasjons- og funksjonalitetsarkitektur. Et viktig element er å sørge for at muligheter og begrensninger innen arkitekturen blir kommunisert til forretningen – enten ved deltagelse i prosjekter eller gjennom Business Delivery Manager som tar dette med fagområdet i forretningen.

Vi ser etter en person med sterk interesse for fagområdet, og som kan ta ansvar for koordinering med andre arkitekter og verdikjedeansvarlige. I samarbeid med de andre arkitektene vil du bidra til å definere standarder og prinsipper for blant annet datamanagement, operasjonalisering av dataarkitekturen, dataflyt mellom systemer, teknisk arkitektur, løsningsarkitektur og sikkerhetsarkitektur i Architecture Board.

Om deg

Du er en operativ, resultatorientert person med god kunde- og forretningsforståelse. Du er endringsvillig og ser etter forbedringsmuligheter som kan komme virksomheten til gode. Det er svært viktig i rollen at du tar initiativ, tar ansvar og er god til å prioritere. Dette betyr også at du er handlekraftig og utnytter momentum. Du må ha gode samarbeidsevner, håndtere tilbakemeldinger og ta ansvar for egen læring og utvikling.

Du har relevant IT-faglig utdannelse innen utvikling og arkitektur på høgskole-/universitetsnivå, og sertifisering eller bred erfaring innen ledende metodeverk for IT-arkitektur (TOGAF eller lignende).  Noe erfaring fra retail og/eller fashion vil være en fordel, samt sertifisering eller erfaring med ITIL og agile arbeidsmetodikk.

Vi ser etter en person med følgende erfaring og bakgrunn:

  • Arbeidserfaring innen utvikling og arkitektur – fortrinnsvis innen verdikjedens fagområde eller tilsvarende virksomheter innen retail.
  • Erfaring fra større IT-miljøer med tung bruk av ERP (Finance/Controlling/HR/Payroll/Reporting), gjerne i selskap med internasjonal virksomhet.
  • Erfaring med å strukturere og opprettholde oversiktsarkitektur over tid og evne til å kommunisere IT-arkitektur til et bredere publikum.
  • Ha en sterk interesse for fagområdet, samt en sterk vilje og evne til å holde deg oppdatert på faglig utvikling innen IT-arkitektur.
  • Bistå forretningen med å artikulere leveranse og akseptansekriterier.
  • Erfaring med bruk av støtteverktøy for IT-arkitektur.

Du er en operativ, resultatorientert person med god kunde- og forretningsforståelse. Du er endringsvillig og ser etter forbedringsmuligheter som kan komme virksomheten til gode.

Varner omsatte for 11 milliarder norske kroner i 2018 og er inne i en tid der vi setter enda mer fart på digitaliseringen av vår forretningsvirksomhet. Vi har i dag rundt 30 dedikerte spesialister på IT som hver dag jobber med brukere og verdikjeden for å forstå behov og finne frem til de riktige løsningene.

IT Value Chains har fire verdikjedeteam som speiler IT mot Varners fagfunksjoner:

  • Design, Buying and Production
  • Supply Chain
  • Market and Online Sales, Sales and Store Operations
  • Finance and HR, Controlling and Reporting

Vi søker nå IT-arkitekter til alle våre verdikjedeteam. Se alle stillingene her.

Les mer om Varners digitale satsning: Varner blir en digital utfordrer.

Vi tar ditt personvern på alvor. Vi ber deg derfor om å sende søknad og CV via lenken i annonsen som fører deg inn i Teft sitt rekrutteringssystem. Da kan vi behandle din søknad og dine opplysninger på en trygg og sikker måte.

Er dette av interesse for deg, søk på stillingen snarest.

Har du øvrige spørsmål kontakt Katrine Toven eller Victor Sanchez Barrera

Kontaktpersoner:

Katrine Toven

Katrine Toven

linkedin icon

Rådgiver

907 60 718

Katrine@teft.no
Victor Sanchez Barrera

Victor Sanchez Barrera

linkedin icon

Rådgiver

995 31 313

victor@teft.no