Varner søker Information Security Analyst

Kampen om kundene skjer ikke lenger lokalt eller nasjonalt. Konkurransen er global og internasjonale aktører forsøker å forsyne seg godt av det nordiske markedet. De fleste nye og globale aktørene har til felles at de bygger sin business på digitale plattformer som forenkler og effektiviserer både drift og kundeopplevelse. Varner ønsker å møte konkurransen og morgendagens forbrukere med gode og brukervennlige teknologiske plattformer.

Til Varners IT Infrastructure team søker vi nå etter en Information Security Analyst. Vi ser etter deg som som trigges av nye måter å gjøre ting på, som er åpen for å drive gjennom endringer og som vil være med på utvikle Varner i årene fremover. Du må kunne forstå behovene til både brukerne internt i vår organisasjon og våre samarbeidspartnere, og finne løsninger og ta ansvar for å implementere disse. Hos oss skal vil du bidra til utvikling, drift og forvaltning på IT Infrastructures leveranseområder, og sørge for at vi har en helhetlig kontroll, god flyt og et godt samarbeid på tvers av IT og i organisasjonen forøvrig.

Om jobben

I jobben som Information Security Analyst er du ansvarlig for forvaltning og oppdatering av IT-sikkerhetspolicy, samt rådgiving, opplæring og oppfølging av IT og fagfunksjonene tilknyttet dette. Vår Varner-verden består av butikk, lager, kontor, tilpassede devicer, tjenester internt og på nett og hybride datasenterløsninger. Du vil få ansvar for å utvikle sikkerhetskontroller og planer for rutiner for å utføre og vedlikeholde kontrollene, samt testing som verifiserer at alle sikkerhetsmekanismer fungerer etter sin hensikt. Ved eventuelle IT-sikkerhetsbrudd vil du ha ansvar for at disse avdekkes og avklares, i tillegg til gjennomføring av skademinimerende aktiviteter i etterkant av bruddet i samarbeid med sikkerhetsteamet. Du må ha en sterk interesse for fagområdene, og opprettholde god forståelse om beste praksis.

Vi jobber i tverrfaglige team på tvers i IT og organisasjonen.

Om deg

Du er en operativ, resultatorientert person med god kunde- og forretningsforståelse. Du er endringsvillig og ser etter forbedringsmuligheter som kan komme virksomheten til gode. Det er svært viktig i rollen at du tar initiativ, tar ansvar og er god på å prioritere. Dette betyr også at du er handlekraftig og utnytter momentum. Du må ha gode samarbeidsevner, håndtere tilbakemeldinger og ta ansvar for egen læring og utvikling.

Du har relevant utdanning på høgskole-/universitetsnivå eller tilsvarende arbeidserfaring. Noe erfaring fra retail og erfaring med infrastrukturområder over en lengre periode kan være en fordel.

Du har kompetanse på flere av områdene som nevnt nedenfor eller interesse for å bygge kompetanse på dette:

  • Autentisering og Rollebasert og betinget tilgang
  • Firewall og Nettverk
  • E-post og Nettsikkerhet (DNS Sec, DMARC, DKMI, SPF)
  • On Premises / Microsoft Azure / Google Cloud Platform
  • Policies (ansatte, IT, leverandør etc)
  • Sikkerhetsoppfølging
  • Risikovurdering
  • Samarbeid med sikkerhetsteam for butikk e.l.
  • GDPR

Varner omsatte for 11 mrd norske kroner i 2018 og er inne i en tid der vi setter enda mer fart på digitaliseringen av vår forretningsvirksomhet. Vi har i dag rundt 30 dedikerte spesialister på IT som hver dag jobber med brukere og verdikjeden for å forstå behov og finne frem til de riktige løsningene.

Vi søker nå flere flinke folk. Se alle stillingene her.

Les mer om Varners digitale satsning: Varner blir en digital utfordrer.

Vi tar ditt personvern på alvor. Vi ber deg derfor om å sende søknad og CV via lenken i annonsen som fører deg inn i Teft sitt rekrutteringssystem. Da kan vi behandle din søknad og dine opplysninger på en trygg og sikker måte.

Er dette av interesse for deg, søk på stillingen snarest.

Har du øvrige spørsmål kontakt Katrine Toven eller Victor Sanchez Barrera

Kontaktpersoner:

Katrine Toven

Katrine Toven

linkedin icon

Rådgiver

907 60 718

Katrine@teft.no
Victor Sanchez Barrera

Victor Sanchez Barrera

linkedin icon

Rådgiver

995 31 313

victor@teft.no