Varner søker Head of Loyalty

Vil du lede arbeidet med å skape markedsledende lojalitetsprogrammer for et av Nordens største og mest innovative moteselskaper?

Har du noen gang drømt om å jobbe for et av de største motehusene i Norden? Da har du nå sjansen til å bli en del av Varner-familien! Varner er ikke bare et norsk familieselskap, men også et innovativt motehus som har bygget opp et imponerende digitalt in-house miljø. Varner har en solid økonomisk posisjon, med stadig vekst både online og offline. Nå søker vi en erfaren Head of Loyalty som skal ta våre lojalitets- og kundeklubber til nye høyder!

Varner: en unik digital utviklingsreise og en retailer for fremtiden

Som Head of Loyalty vil du få ansvaret for å drive utviklingen av våre innovative, relevante og attraktive fordelsprogrammer. Du vil også være ansvarlig for å sikre at vi bruker kundedata på en smart måte for å forbedre kundens opplevelse og øke customer lifetime value. I tillegg vil du ha personal- og fagansvar for en rekke spesialister. Dette er en svært sentral rolle i organisasjonen og du vil bli en del av ledergruppen i Varner Digital Retail, den enheten i Varner som forvalter digital markedsføring og kommunikasjon på tvers av alle merkevarer, samt drift og utvikling av alle nettbutikkene. Avdelingen består i dag av 74 personer og har alle fagfunksjoner for å lykkes: eCom, analyse, loyalty, performance marketing, SEO og influencer marketing. 

Hvem er du? 

Du har en lidenskap for faget og er flink til å engasjere og utvikle ansatte, slik at vi som selskap oppnår gode resultater, samtidig som at hver enkelt opplever mestring og trivsel på jobb. Vi ser etter deg som er flink til å lede mennesker, bygge relasjoner og få med deg  mennesker i og utenfor egen avdeling. Du er villig til å eksperimentere med ny teknologi og kanaler for kommunikasjon og markedsføring, samtidig som du tenker langsiktig om nye dimensjoner i lojalitetsprogrammet. Avslutningsvis tror vi du har en unik kombinasjon av teknisk forståelse og forretningsmessig innsikt. 

  • Omfattende erfaring fra lignende roller innenfor retail, med hands-on erfaring med å bygge og videreutvikle fordelsprogrammer med sterkt fokus på bruk av innsikt og marketing automation
  • En trygg leder som kan motivere, lede gjennom andre og oppnå gode resultater som et team
  • Erfaring med operasjonelt arbeid med lojalitetsprogram og detaljene i denne prosessen
  • Svært gode  kommunikasjons- og formidlingsevner som engasjerer og inspirerer
  • Flytende i minimum ett skandinavisk språk og engelsk

Hva får du hos oss: 

Hos Varner tilbyr vi en fremoverlent og innovativ arbeidsplass med høyt motiverte kollegaer og et godt arbeidsmiljø. Vi har et sterkt fagmiljø med gode utviklingsmuligheter, og våre moderne og attraktive lokaler på Slependen, nær Oslo, gir deg tilgang til en fantastisk lunsj og kaffe fra vår egen kaffebar. Og ikke minst, vi tilbyr konkurransedyktig lønn og betingelser, samt en generøs personalrabatt på alle våre brands.

Så hvis du ser muligheter, er villig til å tenke nytt og har en kommersiell innstilling, kom og bli en del av vårt team! Vi har store ambisjoner og vil gjerne ha deg med på reisen!

Vi tar ditt personvern på alvor. Vi ber deg derfor om å sende søknad og CV via lenken i annonsen som fører deg inn i Teft sitt rekrutteringssystem. Da kan vi behandle din søknad og dine opplysninger på en trygg og sikker måte.

Er dette av interesse for deg, søk på stillingen snarest.

Har du øvrige spørsmål kontakt Anna Blom Rian eller Julie Kathrine Andresen
Kontaktpersoner:

Anna Blom Rian

Rådgiver

900 73 999

anna@teft.no
linkedin icon

Julie Kathrine Andresen

Prosjektleder

926 28 088

julie.andresen@teft.no
linkedin icon