Varner søker E-commerce Manager

Har du erfaring fra retail, kommersiell teft og en sterk interesse for å skape gode digitale brukeropplevelser? Vil du jobbe med det som antageligvis er det mest spennende som skjer innenfor retail i Norden for øyeblikket? Dette er din mulighet til å være med på reisen! 

Varner satser  tungt på utvikling av sine nettbutikker til alle kjedekonsepter. Som E-Commerce Manager i Varner vil du ha omsetnings- og resultatansvar for en av Varners nettbutikker. Det er en spennende og operativ rolle hvor du sitter tett på forretningen i kjedekonseptet og midt i alt som rører seg i Digital Retail-avdelingen. Potensialet i våre nettbutikker er veldig stort og vi har høye ambisjoner og stort fokus på netthandel i hele organisasjonen.   

 Vi ser etter deg som ønsker å drive nettbutikken til en av Norges mest kjente kleskjeder til nye omsetningsmål. Du har erfaring og en brennende interesse for netthandel, digital forretningsutvikling og optimalisering av digitale løsninger. Du elsker retail og er opptatt av å skape resultater. I tillegg til et omsetnings- og resultatansvar vil du være ansvarlig for evaluering, konverteringsoptimalisering og kontinuerlige forbedringer i nettbutikken gjennom innsikt og forståelse av kundens bevegelser.  

Dine viktigste arbeidsoppgaver:

  • Utvikle og drifte nettbutikken med tilhørende omsetnings- og resultatansvar 
  • Utvikle og sikre gjennomføring av markeds- og content-planer 
  • Optimalisere og sikre de beste kundereisene som fungerer sømløst med butikkene 
  • Lede et lite e-commerce-team 
  • Sikre kommersielle prioriteringer i prosjekter og drift 
  • Sikre sortimentet i nettbutikken i samarbeid med innkjøp og online merchandiser
  • Bruke Google Analytics, DataStudio-repporter og Hotjar for innsikt og for analyse av kundereisen 

Din bakgrunn er fra retail og netthandel, og du trives med å være i grensesnittet mellom salg, tech og markedsføring. Du har en relevant utdannelse, og/eller arbeidserfaring, og er komfortabel med å ha personalansvar for et lite team. Som person er du kommersiell, resultatorientert og initiativrik. Du har gode kommunikasjonsevner og får gjennomslag for idéer og planer. 

Varner er et verdidrevet selskap, hvor mennesker er i sentrum for alt vi gjør. Her vil du jobbe i team der vi tar frem det beste hos hverandre for sammen å nå de råeste resultatene.  Vi sitter i flotte lokaler på Slependen med fantastisk lunsj, kaffebar og takterrasse. 

Kandidater fra Stockholm oppfordres også til å søke da en hybrid løsning med kontor på Slependen og i Stockholm vil være mulig for rett kandidat.

Vi tar ditt personvern på alvor. Vi ber deg derfor om å sende søknad og CV via lenken i annonsen som fører deg inn i Teft sitt rekrutteringssystem. Da kan vi behandle din søknad og dine opplysninger på en trygg og sikker måte.

Er dette av interesse for deg, søk på stillingen snarest.

Har du øvrige spørsmål kontakt Anna Blom Rian eller Julie Kase
Kontaktpersoner:

Anna Blom Rian

Rådgiver

900 73 999

anna@teft.no
linkedin icon

Julie Kase

Prosjektleder og Innholdsprodusent

938 85 004

Julie@teft.no
linkedin icon