Varner søker Business Delivery Manager – Market and Online Sales, Sales and Store Operations

Kampen om kundene skjer ikke lenger lokalt eller nasjonalt. Konkurransen er global og internasjonale aktører forsøker å forsyne seg godt av det nordiske markedet. De fleste nye og globale aktørene har til felles at de bygger sin business på digitale plattformer som forenkler og effektiviserer både drift og kundeopplevelse. Varner ønsker å møte konkurransen og morgendagens forbrukere med gode og brukervennlige teknologiske plattformer.

Vi søker nå etter en Business Delivery Manager til vårt verdikjedeteam Market and Online Sales, Sales and Store Operations. Dette verdikjedeteamet består av to områder: Market and Online Sales skal øke trafikk og konverteringer i våre fysiske og digitale butikker gjennom taktiske media- og produksjonskjøp, lojalitetsprogrammer og andre virkemidler. Samtidig skal vi spisse og sikre våre unike merkevareidentiteter. Sales and Store Operations skal sikre at kundereisen i den fysiske butikken skal være en unik arena og drivkraft for at brandet er kundens foretrukne destinasjon for mote (i alle kanaler). Vi skal forbedre lønnsomhet gjennom økt omsetning på bestående butikker og gjennom driftsoptimalisering. Det er viktig for oss å forsterke det unike ved brandet for våre kunder og utnytte styrken i hele Varner gjennom én effektiv driftsmodell.

Om jobben

Business Delivery Manager er ansvarlig for alle leveranser fra verdikjedeteamet, inkludert aktiviteter, koordinering med de andre verdikjedeansvarlige om prioriteringer på tvers, fremdrift og økonomistyring. Dette innebærer å definere og prioritere verdikjedens behov og ønsker, og følge opp leveranser og prosjekter som utspringer av dette sammen med andre i teamet.

I rollen ligger også ansvar for å organisere regelmessige møter med fagområdet og verdikjedeteamet for å sikre god dialog om og koordinere prioriterte oppgaver. Du vil være primær kontaktperson for fagområdet, og bidra inn i budsjettprosessen. I samarbeid med IT support vil du kartlegge og håndtere arbeidsdeling med og opplæring av supportpersonell. Stillingen innebærer at du bør bygge eller vedlikeholde et vidt kontaktnett mot leverandører, samarbeidspartnere og markedet generelt. Med kunden i fokus må du være interessert i det nyeste av løsninger for online og i butikk, og se mulige bruksområder for dette. Det er også viktig at du bidrar til at alt skal kunne måles og rapporteres på.

Om deg

Du er en operativ, resultatorientert person med god kunde- og forretningsforståelse. Du er endringsvillig og ser etter forbedringsmuligheter som kan komme virksomheten til gode. Det er svært viktig i rollen at du tar initiativ, tar ansvar og er god på å prioritere. Dette betyr også at du er handlekraftig og utnytter momentum. Du må ha gode samarbeidsevner, håndtere tilbakemeldinger og ta ansvar for egen læring og utvikling.

Du har relevant utdanning på høgskole-/universitetsnivå innen økonomi med erfaring og interesse for IT, eventuelt IT-utdannelse med erfaring fra økonomisystemer. Noe erfaring fra retail og fashion kan være en fordel, samt sertifisering eller erfaring med ITIL.

Vi ser etter en person med følgende erfaring og bakgrunn:

 • Teamledererfaring, fortrinnsvis innen salg/markedsføring, butikkdrift eller tilsvarende innen retail – og da gjerne fashion.
 • Erfaring fra større IT-miljøer med ERP, online sales, POS og butikksystemer som en del av ansvarsområdet, gjerne i selskap med internasjonal virksomhet.
 • Erfaring med å strukturere og planlegge, samt å forstå og kunne kommunisere IT til et bredere publikum.
 • Ha en sterk interesse for fagområdet, samt en sterk vilje og evne til å holde deg oppdatert på faglig utvikling innen IT og fagområder.
 • Sertifisering eller bred erfaring fra bruk av agile/smidig metodikk eller annet ledende metodeverk for prosjektledelse.
 • Erfaring med kjøp og bruk av tjenester fra leverandører.
 • Evne til å jobbe selvstendig og å hjelpe andre til det samme, samt balansere god struktur og fremdrift i prosjekter.
 • Du vil jobbe med verktøyene Microsoft Office 365, Microsoft Teams og Planner, Jira, Confluence og Aha!, så kjennskap til dette er en fordel.

Varner omsatte for 11 mrd norske kroner i 2018 og er inne i en tid der vi setter enda mer fart på digitaliseringen av vår forretningsvirksomhet. Vi har i dag rundt 30 dedikerte spesialister på IT som hver dag jobber med brukere og verdikjeden for å forstå behov og finne frem til de riktige løsningene.

IT Value Chains har fire verdikjedeteam som speiler IT mot Varners fagfunksjoner:

 • Design, Buying and Production
 • Supply Chain
 • Market and Online Sales, Sales and Store Operations
 • Finance and HR, Controlling and Reporting

Hvert team består av fire til seks personer som dekker rollene Business Delivery Manager, Prosjektleder, IT-arkitekt og System Manager.

Vi søker nå Business Delivery Manager til to av våre verdikjedeteam. Se alle stillingene her.

Les mer om Varners digitale satsning: Varner blir en digital utfordrer.

Vi tar ditt personvern på alvor. Vi ber deg derfor om å sende søknad og CV via lenken i annonsen som fører deg inn i Teft sitt rekrutteringssystem. Da kan vi behandle din søknad og dine opplysninger på en trygg og sikker måte.

Er dette av interesse for deg, søk på stillingen snarest.

Har du øvrige spørsmål kontakt Katrine Toven eller Victor Sanchez Barrera

Kontaktpersoner:

Katrine Toven

Katrine Toven

linkedin icon

Rådgiver

907 60 718

Katrine@teft.no
Victor Sanchez Barrera

Victor Sanchez Barrera

linkedin icon

Rådgiver

995 31 313

victor@teft.no