Varier søker markedskoordinator

Varier Furniture designer og produserer høykvalitets ergonomiske stoler som inviterer til bevegelse når man sitter. Selskapet har utfordret tanken om hvordan et sittemøbel skal designes og brukes, både på jobb og i hjemmet siden oppstarten i 1979. Varier tror at vi kan leve sunnere og mer bærekraftige liv ved å gjøre bevegelse til en sentral del av hverdagen – også når vi sitter. Denne filosofien gjenspeiles i møblene, hvor funksjon og bevegelsesfrihet er sentrale designelementer. Stolene er utviklet i samarbeid med en rekke skandinaviske designere og i dag er selskapet godt etablert, både i Norge og internasjonalt.

Arbeidsoppgaver i rollen som markedskoordinator

I disse dager starter vi arbeidet med å etablere et nytt PIM-system og søker etter en markedskoordinator som skal være ansvarlig for å bygge opp og vedlikeholde dette systemet med innhold som skal ut i alle våre salgs- og markedsføringskanaler. Kategoriseringen av varene i PIM-systemet skal være med på å styrke vår markedsføring og kommunikasjon. Det er ikke nødvendig å kunne PIM i dag, men forståelsen for hva arbeidet innebærer og hva systemet skal levere bør være til stede.

Varier har masse flott innhold som må struktureres, implementeres og berikes. En tydelig brand book gir deg innføring i varemerkets identitet og vil være et godt verktøy i din hverdag. Du vil i tillegg bistå med øvrige markedsaktiviteter og oppgaver ved behov, for både et norsk og internasjonalt marked, samt bli en viktig bidragsyter i Varier sin utvikling av egne netthandelsløsninger.

Rollen rapporterer til markedssjef, som sitter på Oslo-kontoret, og den øvrige markedsavdelingen består av totalt fem personer.

Erfaring og kompetanse

I Varier ønsker vi å “hire for talent” og søker bredt i jakten på vår nye medarbeider. Du har kanskje noe erfaring med B2C-kommunikasjon, markedsaktiviteter og kommersiell teft. Vi ser etter en deg som er strukturert, initiativrik, har god forretnings- og markedsforståelse og som ønsker å bidra økt vekst av et norsk design-eventyr.

Vi tilbyr

Vi er opptatt av trivsel og tilstreber et arbeidsmiljø preget av samarbeid hvor vi spiller hverandre gode. Vi ønsker å legge til rette for at du kan utvikle deg faglig, samtidig som du får jobbe med det du liker best. Vi er opptatt av fleksibilitet og mener du selv kan avgjøre hvor du jobber best, så lenge du bruker noe av tiden til å sitte på en Varier-stol. Vi holder til på Skøyen.

Vi tar ditt personvern på alvor. Vi ber deg derfor om å sende søknad og CV via lenken i annonsen som fører deg inn i Teft sitt rekrutteringssystem. Da kan vi behandle din søknad og dine opplysninger på en trygg og sikker måte.

Er dette av interesse for deg, søk på stillingen snarest.

Har du øvrige spørsmål kontakt Christelle Haug eller Lene Forfang Paterson
Kontaktpersoner:

Christelle Haug

Rådgiver

99 36 74 92

christelle@teft.no
linkedin icon

Lene Forfang Paterson

Prosjektleder

482 23 899

lene@teft.no
linkedin icon