Varier Furniture søker Content Manager

Varier Furniture designer og produserer høykvalitets ergonomiske stoler som inviterer til bevegelse når man sitter. Selskapet har utfordret tanken om hvordan et sittemøbel skal designes og brukes, både på jobb og i hjemmet siden oppstarten i 1979. Varier tror at vi kan leve sunnere og mer bærekraftige liv ved å gjøre bevegelse til en sentral del av hverdagen – også når vi sitter. Denne filosofien gjenspeiles i møblene, hvor funksjon og bevegelsesfrihet er sentrale designelementer. Stolene er utviklet i samarbeid med en rekke skandinaviske designere og i dag er selskapet godt etablert, både i Norge og internasjonalt.

Vår dyktige Marketing Manager skal nå ut i permisjon og vi ser etter en dyktig ressurs kan bistå oss med noen av hennes oppgaver i hennes fravær. Dette er i første omgang et engasjement ut 2022, med gode muligheter for forlengelse.

Vi ser etter deg med noen års erfaring innen innholdsproduksjon, med hovedvekt på tekst, men gjerne også med noe kompetanse innen foto og video. Våre største kundemarked er Italia, Tyskland og USA og det er derfor viktig at du kan skrive godt/flytende på engelsk.

Hvis du i tillegg til dette har erfaring med grafisk arbeid, som bilderedigering og layout til brosjyrer etc. er det et stort pluss. Videre ønsker vi oss deg med god digital kompetanse og erfaring med publisering på nett, nyhetsbrev og sosiale medier. Det vil også være ditt ansvar å produsere innhold til kampanjer, samt prosjektledelse knyttet til våre influencer-samarbeid.

Det er også en fordel om du har erfaring med noen av følgende systemer:  

  • Adobe Creative Suite (InDesign er viktigst – fordelaktig med kjennskap til Photoshop, Illustrator, Rush/Premiere)
  • CMS/Publisering på nett
  • Figma e.l.
  • Basic HTML kunnskap er et pluss for arbeid i Drip (nyhetsbrev) og på nettsiden
  • Google Analytics

Vi tilbyr

Varier er inne i en vekstfase og vi har mange spennende planer for året som kommer. Vi er opptatt av trivsel og tilstreber et arbeidsmiljø preget av samarbeid hvor vi spiller hverandre gode. Vi ønsker å legge til rette for at du kan utvikle deg faglig, samtidig som du får jobbe med det du liker best. Vi er opptatt av fleksibilitet og mener du selv kan avgjøre hvor du jobber best. Vi holder til på Skøyen, men du velger selv når og hvor ofte du ønsker å jobbe derfra.

Vi tar ditt personvern på alvor. Vi ber deg derfor om å sende søknad og CV via lenken i annonsen som fører deg inn i Teft sitt rekrutteringssystem. Da kan vi behandle din søknad og dine opplysninger på en trygg og sikker måte.

Er dette av interesse for deg, søk på stillingen snarest.

Har du øvrige spørsmål kontakt Elisabet Rye eller Martine Holen
Kontaktpersoner:

Elisabet Rye

Rådgiver

915 47 093

elisabet@teft.no
linkedin icon

Martine Holen

Prosjektleder og innholdsprodusent

452 99 838

martine@teft.no
linkedin icon