United Influencers søker ny CEO

Vil du lede et markedsledende selskap innenfor framtidens marketing?

Influencer marketing er kommet for å bli, og United Influencers trenger nå en resultatorientert CEO til å lede og videreutvikle selskapet fremover. Du vil få ansvaret for United Influencers i Norge og Sverige, samt United Influencers Publishing, som i dag består av Elle Norge. En av dine viktigste oppgaver som CEO blir å sikre at vi har en tydelig visjon og strategi som er knyttet opp til budsjett, og at du sammen med organisasjonen setter og gjennomfører våre målsetninger.

Med din svært gode økonomiske og kommersielle forståelse vil du ha ansvaret for at United Influencers er et lønnsomt selskap som er attraktivt både for våre samarbeidspartnere, kunder og ansatte. Dette innebærer både oppgaver som budsjett- og strategiprosesser, personalansvar, rapportering og å sikre gode administrative systemer og arbeidsprosesser internt, men også en frihet til å videreutvikle og befeste vår rolle som Nordens største aktør innenfor influencer marketing.

Til å lede United Influencers ønsker vi en person med erfaring fra å lede og utvikle et selskap i vekst, som vet at strategi og visjoner først og fremst handler om iverksettelse og konkrete mål. Med en god forståelse for mediemarkedet og dets muligheter og utfordringer, vil du representere merkevaren utad i media i ulike sammenhenger og fora. Det aller viktigste er imidlertid at du er en synlig og trygg leder innad i organisasjonen, som er genuint opptatt av et godt arbeidsmiljø og hvordan alle ansatte kan bidra til å nå bedriftens målsetninger i et skiftende marked. Derfor er det viktig at du er god på å kommunisere og tar initiativ, ser muligheter, men samtidig jobber strukturert og målrettet.

I United Influencers trives vi veldig godt med å jobbe sammen, og vi har en helt unik prestasjonskultur. Selv med en omsetning på godt over NOK 100 millioner, betegner vi oss selv som et gründerselskap: Tempoet er høyt, ambisjonene store og pågangsmotet enormt. Vi sitter sentralt i Oslo i flotte lokaler på Aker Brygge og tilbyr konkurransedyktige betingelser.

Vi tar ditt personvern på alvor. Vi ber deg derfor om å sende søknad og CV via lenken i annonsen som fører deg inn i Teft sitt rekrutteringssystem. Da kan vi behandle din søknad og dine opplysninger på en trygg og sikker måte.

Er dette av interesse for deg, søk på stillingen snarest.

Har du øvrige spørsmål kontakt Vibeke Moen, Katrine Toven eller Eivind Ruud Johnsen

Kontaktpersoner:

Vibeke Moen

Vibeke Moen

linkedin icon

Prosjektleder

976 25 431

Vibeke@teft.no
Katrine Toven

Katrine Toven

linkedin icon

Rådgiver

907 60 718

Katrine@teft.no
Eivind Ruud Johnsen

Eivind Ruud Johnsen

linkedin icon

Partner og rådgiver

922 82 349

eivind@teft.no