TOOLS søker digital markedsfører

Ønsker du å være med på å videreutvikle kundereisen til TOOLS?

TOOLS er Norges ledende leverandør av verktøy, maskiner, verneutstyr- og materiell. Vi finnes på over 120 steder i Norden, har 55 butikker over hele Norge og har over 600 engasjerte ansatte som gjennom kompetanse og råd om kvalitetsvarer bidrar til å gjøre våre kunders hverdag bedre. 

Til vår fagsterke og engasjerte markedsavdeling søker vi en digital markedsfører som vil styrke vår synlighet ytterligere.

Klikk her for å lese mer om selskapet

I denne rollen vil du jobbe både strategisk og operativt med markedsføring i digitale flater. Gjennom økt synlighet og relevant innhold blir du en viktig bidragsyter for å posisjonere TOOLS i proffmarkedet med kjennskap, interesse og engasjement.

Sammen med interne og eksterne samarbeidspartnere vil du ha ansvaret for å planlegge og gjennomføre kampanjeaktiviteter i sosiale medier, på nettsidene våre og i andre digitale kanaler – aktiviteter som vil gi flere og mer lojale kunder både til butikkene våre og til våre nettbutikker: tools.no og univern.no.

Vi ser etter deg som følger med på digitale trender, er nytenkende og nysgjerrig. Du kommer med kreative ideer og løsninger som gjør oss bedre. Vi tror samtidig at du er en allsidig markedsfører som har jobbet med de ulike disiplinene innenfor faget.

Du er “hands-on” og trives med den operative delen av markedsføringsarbeidet, i tillegg til at du kan løfte blikket og jobbe godt med de strategiske og kreative lange linjene. Optimalisering av innhold og tiltak vil bli en del av din arbeidshverdag, og det er en stor fordel om du er analytisk og liker å jobbe innsiktsdrevet. 

Du har relevant utdannelse innen markedsføring og noen års arbeidserfaring fra liknende rolle. Vi tror du har noe kjennskap til annonse- og analyseverktøy. Det er et pluss om du har kompetanse innen tekst og innholdsproduksjon, men det er ikke et krav.  

Hos TOOLS vil du få flinke og hyggelige kollegaer. Vi ser på oss selv som ujålete og jordnære og en arbeidsplass med takhøyde på veien mot felles mål. Du vil få grundig opplæring og innføring i selskapets løsninger og produkter.

På hovedkontoret treffer du i underkant av 50 kollegaer til daglig, med fantastisk kantine, gode kontorlokaler og treningsfasiliteter. Vi tilbyr en fleksibel arbeidsdag med løsninger for hjemmekontor.

Vi håper du er den digitale markedsføreren som vil være med på å løfte TOOLS digitale tilstedeværelse, og ser frem til å høre fra deg.

 

Vi tar ditt personvern på alvor. Vi ber deg derfor om å sende søknad og CV via lenken i annonsen som fører deg inn i Teft sitt rekrutteringssystem. Da kan vi behandle din søknad og dine opplysninger på en trygg og sikker måte.

Er dette av interesse for deg, søk på stillingen snarest.

Har du øvrige spørsmål kontakt Anne Røkenes eller Veronika Jakobsson
Kontaktpersoner:

Anne Røkenes

Rådgiver

971 44 000

anne@teft.no
linkedin icon

Veronika Jakobsson

Fagansvarlig prosjektleder

452 49 697

Veronika@teft.no
linkedin icon