TOMRA søker Employer Branding Manager

TOMRA er et verdensledende teknologiselskap som jobber med konkrete løsninger for omstillingen til en sirkulær økonomi globalt. Som verdens fremste produsent av panteautomater, jobber vi med å gjøre samfunnet mindre avhengig av bruk av råmaterialer ved å sørge for at flasker og bokser kan bli gjenvunnet i et lukket kretsløp, om og om igjen.

For å tiltrekke oss de beste hodene søker vi etter deg som kan gjøre akkurat det. Du vil gjøre dette i jobben som vår nye Employer Branding Manager. Det blir din jobb å bygge TOMRA som en attraktiv arbeidsplass og arbeidsgiver overfor potensielle nye arbeidstakere.

Du vil i tett samarbeid med vår People & Organization-avdeling være pådriver til å fortelle om TOMRA som arbeidsplass, mulighetene vi har og prosjektene vi jobber med. Som en del av markedsavdelingen vil du lage innhold til ulike kanaler og målgrupper, med tanke om å bygge TOMRA som en attraktiv arbeidsgiver. Du rapporterer direkte til VP Brand, Marketing & Communication.

Hvordan skal du så løse denne oppgaven? Her er noen eksempler på hva vi tror er viktig i rollen, samtidig som vi er sikre på at din erfaring og nye idéer er med på å forme den.

Strategisk

 • Utvikle og forankre en tydelig Employer Branding- strategi for TOMRA, som er tilpasset vår øvrige marked- og forretningsstrategi
 • Styrke posisjonen vår som en attraktiv arbeidsgiver, både blant erfarne kandidater og studenter.
 • Sørge for at vårt «employer brand» blir kommunisert effektivt og engasjerende, både eksternt og internt
 • Sikre en sammenhengende og engasjerende brukeropplevelse for potensielle fremtidige ansatte på tvers av alle kanaler

Innholdsproduksjon og operativt arbeid

 • Drive kreativ konseptutvikling og innholdsproduksjon med uttak i ulike kanaler, og innhenter nødvendig innsikt og ressurser for å utføre initiativene
 • Samle informasjon fra flere av TOMRAs forretningsområder for å forstå ulike behov, og tilpasse kommunikasjonen ut i markedet
 • Utvikle og drive markedskampanjer for å bygge merkevaren TOMRA, rettet mot ulike, mulige medarbeidere

Eventer 

 • Fasilitere eventer og finne arenaer der det er naturlig og en selvfølge at TOMRA bør ta plass og bygge nettverk
Erfaring og kompetanse

For å lykkes, og ikke minst trives, i denne jobben tror vi du kjenner deg igjen i flere av punktene nedenfor, uten at vi stiller krav til at du skal sjekke av dem alle:

 • Språk: Du snakker og skriver flytende norsk og engelsk
 • Et hjerte som banker for markedsføring og de gode historiene
 • Minst tre års arbeidserfaring med markedsføring, kommunikasjon eller HR, og erfaring fra employer branding
 • En god penn, både for historiefortelling og korrektur
 • Gode kommunikasjonsferdigheter
 • Lett for å knytte kontakt med nye folk og bygge nettverk
Hva får du så igjen for jobben du gjør for TOMRA?

I TOMRA vil du få en unik mulighet til å jobbe i et selskap i vekst med banebrytende teknologi innen bærekraft. Du blir del av et internasjonalt team med stor takhøyde og engasjerte medarbeidere. Arbeidsspråket vårt er engelsk, derfor kan kandidater levere søknad både på norsk og engelsk. Vi er opptatt av å lykkes i fellesskap og hjelper hverandre med å ta i et ekstra tak i hektiske perioder. Du får mulighet til videre opplæring og personlig utvikling. TOMRA tilbyr konkurransedyktige betingelser, fleksible arbeidsdager, sosiale fordeler inkludert treningsstudio, og splitter ny kantine.

Vi jobber med hele verden som nedslagsfelt, men er samtidig ikke større enn at jobben vi gjør er med på å sette tydelige spor. Bli med oss i å skape konkret og bærekraftig endring verden over fra våre kontorer i Asker.

Vi tar ditt personvern på alvor. Vi ber deg derfor om å sende søknad og CV via lenken i annonsen som fører deg inn i Teft sitt rekrutteringssystem. Da kan vi behandle din søknad og dine opplysninger på en trygg og sikker måte.

Er dette av interesse for deg, søk på stillingen snarest.

Har du øvrige spørsmål kontakt Henrik Sandberg eller Lene Forfang Paterson
Kontaktpersoner:

Henrik Sandberg

Daglig leder og rådgiver

907 39 816

henrik@teft.no
linkedin icon

Lene Forfang Paterson

Rådgiver og prosjektleder

482 23 899

lene@teft.no
linkedin icon