Tine søker Senior Brand Manager

Vil du jobbe med en av våre stolteste merkevarer?

I TINE vil vi at våre ansatte skal utvikles og skape noe større enn seg selv – gjennom å bli tatt vare på og å få muligheter. Derfor er arbeidsdagen i et av landets største industri-, og innovasjonsmiljø preget av mening, mestring, spennende utfordringer, samarbeid, raushet, gjensidig tillit og kompetanseutvikling

TINE er en av Norges sterkeste merkevarer og sammen med Norvegia, Jarlsberg, Biola, YT med flere, har vår marketingavdeling ansvar for noen av de sterkeste merkevarene i norsk dagligvare.

Som Senior Brand Manager vil du få både ansvar for å skape resultater for et av disse merkene, gjennom vekst for både kategori og merke. Du vil få utviklende oppgaver med mulighet for å benytte hele marketing mix’en, jobbe tett på forretningen (analyser, innsikt, budsjett) i samarbeid med hele verdikjeden samt lede eller støtte andre i utviklingsprosjekter. Du vil rapportere til Marketing Manager.

Vi søker en Senior Brand Manager med et analystisk hode, som er motivert til å skape resultater, kan håndtere et høyt tempo og har lyst til å utvikle seg i et av Norges beste marketingmiljøer. Du har et holistisk syn på prosjekt og verdikjede. Det å kunne se alle komponentene sammen, så vel som hver for seg.

Dine viktige arbeidsoppgaver vil være å:

  • Bygge innsiktsfulle analyser – basert på ulike relevante kilder og foreslå tiltak for å sikre utvikling av kategori(er))/portefølje og sikre gjennomføring av tiltak i henhold til resultatene som skapes
  • Forstå hele verdikjeden – sikre lønnsomhet og foreslå tiltak som kan ytterligere styrke lønnsomheten fremover
  • Forme vekststrategi – For kategori(er/portefølje med medium til langt perspektiv, inkludert årlig kategoriplan
  • Utvikle merkevarestategi – merkevareposisjonering, merkevarearkitektur og merkevaredesign
  • Lage relevant materiell i tråd med merkevarestrategi og kategoriplan hvert år – design, markedsmateriell, kampanjer etc. i tett samspill med interne ressurser eller byrå

Som person er du:

Vi tenker at du er en person som er analytisk og genuint glad i tall, med evne til å omsette innsikt til konkrete tiltak. Du forstår raskt komplekse spørsmål og problemer og er ikke redd for å stille spørsmål eller ta initiativ – får ting til å skje og tar ansvar for resultater. Det er også viktig at du er strategisk og forretningsorientert og har en kommersiell teft og forståelse.

Det er viktig å kunne etablere og utvikle tillitsfulle relasjoner både internt og eksternt. At du er en god bidragsyter i teamet og samarbeider godt på tvers av avdelinger. Du er lojal til beslutninger, står for det du gjør og sier, og tør å innrømme feil og du kommuniserer på en slagkraftig og overbevisende måte

Bakgrunn fra merkevareledelse og kategoriledelse (fortrinnsvis FMCG) er fordelaktig. Det er en fordel å være erfaren bruker av Nielsen, men ikke et krav. Utdanning på Masternivå fra anerkjent institusjon, innen markedsføring, business management, økonomi, finans, ind.øk eller lignende.

Vi tilbyr:

Stor bedrift med et enormt bredt felt av fagområder og interessenter. Stilen er uformell, men likevel lojal til strukturen.

Det forventes at man trår til når det brenner og av nettopp denne grunn prøver vi også å gi fleksibilitet tilbake. Vi er samkjørte, har en god og sosial tone, jobber for å få frem det beste i hverandre og vi ønsker å bli enda flinkere til å ha en læringskultur internt.

I Tine blir du del av et trivelig arbeidsmiljø med tverrfaglig samarbeid og dyktige kollegaer som brenner for sitt fag og gjerne vil dele kunnskap og erfaringer. Ellers kan vi friste med splitter nye lokaler og gode forsikrings- og pensjonsordninger.

Vi foretar bakgrunnssjekk av søkere for å verifisere opplysninger som fremgår av CV og tilgjengelig dokumentasjon. Bakgrunnssjekk gjennomføres ikke uten samtykke fra søkeren og aktuelle søkere vil motta nærmere informasjon om dette.

Vi tar ditt personvern på alvor. Vi ber deg derfor om å sende søknad og CV via lenken i annonsen som fører deg inn i Teft sitt rekrutteringssystem. Da kan vi behandle din søknad og dine opplysninger på en trygg og sikker måte.

Er dette av interesse for deg, søk på stillingen snarest.

Har du øvrige spørsmål kontakt Anna Blom Rian eller Veronika Jakobsson
Kontaktpersoner:

Anna Blom Rian

Rådgiver

900 73 999

anna@teft.no
linkedin icon

Veronika Jakobsson

Prosjektleder

452 49 697

Veronika@teft.no
linkedin icon