Tine søker Senior Brand Manager

Vil du jobbe i en av Norges mest spennende markedsavdelinger? TINE er en av Norges sterkeste merkevarer og sammen med Norvegia, Jarlsberg, Litago, Sunniva, Biola, YT med flere, har vår markedsavdeling ansvar for noen av de sterkeste merkevarene i norsk dagligvare.

I TINE vil vi at våre ansatte skal utvikles og skape noe større enn seg selv – gjennom å bli tatt vare på og å få muligheter. Derfor er arbeidsdagen i et av landets største industri-, og innovasjonsmiljø preget av mening, mestring, spennende utfordringer, samarbeid, raushet, gjensidig tillit og kompetanseutvikling.

TINE har ambisiøse vekstmål og søker nå en analytisk, kommersiell og resultatorientert Senior Brand Manager som liker utfordringer og har lyst til å utvikle seg i et av Norges beste marketingmiljøer.

Ansvarsområder:

Skape lønnsom vekst for en av TINEs merkevarer og for en kategori, levere på løpende forretningsmessige mål for inntekt, volum og lønnsomhet gjennom å identifisere muligheter og sikre implementering av besluttede planer i tett samarbeid med sentrale kollegaer i kommersielle roller.

  • Forme vekststrategi for kategori/portefølje med medium til langt perspektiv, inkludert årlig markedsplan. Sikre god implementering av plan.
  • Utvikling av merkestrategi, herunder merkeposisjonering, merkearkitektur og merkets visuelle identitet, innen eget område. Briefing ved behov for designutvikling og nye kommunikasjonsløsninger.
  • Bygge innsiktsfulle analyser basert på relevante kilder og bruke innsikten til å foreslå tiltak for å sikre utvikling av merkevare og kategori. Sikre gjennomføring av verdiskapende tiltak.
  • Utvikle nye og forbedrede produkter ved å lede og/eller delta i innovasjonsprosjekter.
  • Se muligheter og samarbeide med hele verdikjeden og initiere relevante tiltak for å sikre lønnsomhet.
Ønskede kvalifikasjoner:

Vi tror du har flere års erfaring fra merkevareledelse med gode kommersielle resultater. Du bør ha arbeidet med innsikt, innovasjon, forbrukerkommunikasjon og ha god forståelse for hele verdikjeden. Relevant utdannelse på masternivå er en fordel.

Vi ser etter deg som er analytisk og genuint glad i tall, med evne til å omsette innsikt til konkrete tiltak. Du forstår raskt komplekse problemstillinger og er ikke redd for å stille spørsmål eller ta initiativ. Du er strategisk og forretningsorientert, har kommersiell teft og forståelse, samt en sterk interesse for markedsføring og for å forstå forbruker og kunde.

Du har stor arbeidskapasitet kombinert med et ønske om å skape endring og resultater. I tillegg er du nysgjerrig, ser nye muligheter og har evnen til å ta selvstendig initiativ. Vi ser etter en person som kan etablere og utvikle tillitsfulle relasjoner både internt og eksternt. Du har gode samarbeidsevner og gjennomslagskraft overfor dine omgivelser.

Du vil rapportere til Marketing Manager.

Vi tilbyr:

I Tine blir du del av et trivelig arbeidsmiljø med dyktige kollegaer som brenner for sitt fag og gjerne vil dele kunnskap og erfaringer. Ellers kan vi friste med gode forsikrings- og pensjonsordninger. Vi foretar bakgrunnssjekk av søkere for å verifisere opplysninger som fremgår av CV og tilgjengelig dokumentasjon. Bakgrunnssjekk gjennomføres ikke uten samtykke fra søkeren og aktuelle søkere vil motta nærmere informasjon om dette.

 

 

Vi tar ditt personvern på alvor. Vi ber deg derfor om å sende søknad og CV via lenken i annonsen som fører deg inn i Teft sitt rekrutteringssystem. Da kan vi behandle din søknad og dine opplysninger på en trygg og sikker måte.

Er dette av interesse for deg, søk på stillingen snarest.

Har du øvrige spørsmål kontakt Anna Blom Rian eller Veronika Jakobsson
Kontaktpersoner:

Anna Blom Rian

Rådgiver

900 73 999

anna@teft.no
linkedin icon

Veronika Jakobsson

Prosjektleder

452 49 697

Veronika@teft.no
linkedin icon