TINE søker Marketing Manager

TINE er en av Norges sterkeste merkevarer og sammen med Norvegia, Jarlsberg, Biola, YT med flere, har vår markedsavdeling ansvar for noen av de mest kjente produktene i norsk dagligvare. I TINE vil vi at våre ansatte skal utvikles og skape noe større enn seg selv – gjennom å bli tatt vare på og å få muligheter. Derfor er arbeidsdagen i et av landets største industri-, og innovasjonsmiljø preget av mening, mestring, spennende utfordringer, samarbeid, raushet, gjensidig tillit og kompetanseutvikling.

TINE har ambisiøse vekstmål og vi søker nå en kommersiell og resultatorientert Marketing Manager som er motivert til å styrke TINE videre og har lyst til å utvikle seg i et av Norges beste marketingmiljøer.

Les mer om TINEs markedsavdeling her.

Som Marketing Manager har du porteføljeansvar for en kategori eller produkt/merker, i tillegg til lederansvar for et team av Brand Managers. Du skal utvikle forretningen gjennom å levere på løpende forretningsmessige mål for inntekt, volum og lønnsomhet både for kunder i både i dagligvare- og storhusholdningskanaler. Du vil også ha ansvar for utviklingen av strategi og markedsplaner med 18-36 måneders tidsperspektiv for kategorien. I dette ligger et tett samarbeid med hele verdikjeden.

Arbeidsoppgaver

Skape vekst og lønnsomhet i kategorien, levere på løpende forretningsmessige mål for inntekt, volum og lønnsomhet gjennom implementering av besluttede planer i tett samarbeid med sentrale kollegaer i kommersielle roller.

Dette innebærer ansvar for:

 • Porteføljeansvar for definert kategori eller produktportefølje
 • Drive strategiarbeidet for vekst i kategorien med medium til langt perspektiv inkludert årlig markedsplan og sette tydelige mål
 • Ta eierskap til hele verdikjeden for kategorien for å sikre lønnsomhet og foreslå tiltak som kan ytterligere styrke lønnsomheten fremover
 • Bygge merkevarestrategi, inkludert blant annet merkevareposisjonering, merkevarearkitektur og merkevaredesign, der det er merkevareansvar
 • Lede utvikling av aktivering av de besluttede markedsplanene for hvert år (design, markedsmateriell, kampanjer, media i alle kanaler), ledelse og oppfølging av riktige byråer
 • Tett på gjennomføring av tiltak og fokus på læring og justering ihht. de resultater som skapes.
 • Lede vekststrategien og implementeringen av denne innenfor kategori eller produktportefølje
 • Sikre at læring og evalueringer blir tatt høyde for i videre utvikling av området
 • Etterleve TINEs prosesser og følge beste praksis innenfor området

Som Marketing Manager har du lederansvar for et team av Brand Managers og dine arbeidsoppgaver som leder innebærer blant annet:

 • Lede og utvikle team iht ledelsesprinsipper og ledelsespraksis i TINE
 • Ta ansvar for utvikling av relevant fagkompetanse og kommersiell forståelse i teamet
 • Budsjettere, planlegge og implementere planer og tiltak innenfor eget ansvarsområde og rammer
 • Ta et aktivt lederansvar utover eget område, gjennom å bidra til kompetanseutvikling innenfor prioriterte fagområder, utvikle talenter på tvers, og ta et eierskap til TINE sine strategier innenfor helse/ernæring og bærekraft

Vi tror du har flere års erfaring fra merkevareledelse med gode kommersielle resultater. Du bør ha arbeidet med innsikt, innovasjon, forbrukerkommunikasjon og ha god forståelse for hele verdikjeden. Relevant utdannelse på masternivå er en fordel.

Vi ser etter deg som er en sterk relasjonsbygger som etablerer og utvikler tillitsfulle relasjoner internt og eksternt. Du er en teambygger som utvikler og involverer, og legger til rette for samarbeid på tvers.  Som leder er du tydelig, kommuniserer forventninger og følger opp mål og gir konstruktive tilbakemeldinger. I tillegg er du en god rollemodell som er lojal til beslutninger og står for det du gjør og sier. I det daglige arbeidet er det en fordel at du jobber selvstendig og strukturert med sterkt forretningsfokus og evne til å prioritere. Håndterer stress og høyt arbeidspress godt. Er resultatdrevet med høy gjennomføringsevne og bidrar til et positivt og inspirerende arbeidsmiljø

Vi tilbyr:

I Tine blir du del av et trivelig arbeidsmiljø med dyktige kollegaer som brenner for sitt fag og gjerne vil dele kunnskap og erfaringer. Ellers kan vi friste med gode forsikrings- og pensjonsordninger.

Vi foretar bakgrunnssjekk av søkere for å verifisere opplysninger som fremgår av CV og tilgjengelig dokumentasjon. Bakgrunnssjekk gjennomføres ikke uten samtykke fra søkeren og aktuelle søkere vil motta nærmere informasjon om dette.

Vi tar ditt personvern på alvor. Vi ber deg derfor om å sende søknad og CV via lenken i annonsen som fører deg inn i TINE sitt rekrutteringssystem. Da kan vi behandle din søknad og dine opplysninger på en trygg og sikker måte.

Er dette av interesse for deg, søk på stillingen snarest.

Har du øvrige spørsmål kontakt Vibeke Moen, Anna Blom Rian eller Eivind Ruud Johnsen
Kontaktpersoner:

Vibeke Moen

Prosjektleder

976 25 431

vibeke@teft.no
linkedin icon

Anna Blom Rian

Rådgiver

900 73 999

anna@teft.no
linkedin icon

Eivind Ruud Johnsen

Partner og rådgiver

922 82 349

eivind@teft.no
linkedin icon