TINE søker kommunikasjonsrådgiver

Det finnes fortsatt altfor mange som ikke vet eller forstår hva TINE egentlig er, samfunnsoppdraget vårt og hvilken effekt eierne våre har på samfunnet rundt oss. Her ligger det fortsatt et stort potensial og kanskje du er den som skal hjelpe oss med å nå nettopp dette?

Som kommunikasjonsrådgiver i TINE blir du involvert i flere av de største og viktigste prosessene vi jobber med til enhver tid og dine råd og faglige kompetanse er ønsket og lyttes til. Du vil jobbe på tvers av konsernet, ta del i det kollektive ansvaret for å ivareta TINEs omdømme i alle kanaler og samtidig ha egne og dedikerte ansvarsområder.

TINEs visjon er “Sammen skaper vi et levende Norge”, som vektlegger samarbeid innad, men også utenfor TINE, og med våre omgivelser. I tillegg får selve effekten av selve oppdraget vårt en sentral rolle i visjonen, nemlig å skape et levende Norge. 

Vi er på utkikk etter en kommunikasjonsrådgiver med stor interesse for kommunikasjonsfaget, TINEs oppdrag og virke, og som trives med å jobbe på tvers av fagfelt og ansvarsområder. Interesse og kjennskap til komplekse verdikjeder og industrivirksomheter, samt erfaring fra kommunikasjon i forbindelse med omstillinger, er en fordel. Teknisk erfaring og kompetanse knyttet til digitale plattformer er et pluss. Stillingen rapporterer til kommunikasjonsdirektør, Ingrid Wilberg Arnesen.

Arbeidsoppgaver innebærer blant annet

  • Egne interne områder i konsernet og være en støttespiller for dem, med et særlig ansvar for produksjon- og logistikkenheten TINE Forsyning
  • Utvikling og gjennomføring av kommunikasjonsplaner med særlig fokus på organisasjonsprosjekter, strukturelle endringer og omstillinger
  • Gi kommunikasjonsfaglig bistand til relevante ledere og ledergrupper i TINE-konsernet
  • Innsalg og oppfølging av saker og journalister – proaktivt og reaktivt
  • Skrive gode, engasjerende og forståelige tekster for et internt og eksternt publikum og i forskjellige kanaler.
  • Enkel innholdsproduksjon
  • Pressevakt, ad-hoc og beredskapsarbeid

Du kommuniserer godt, har en skarp penn, har bakgrunn innen kommunikasjon, er selvstendig og trygg nok til å kunne møte sterke personligheter, men likevel ydmyk og åpen for innspill og impulser. Vi ser for oss at du er en erfaren kommunikasjonsrådgiver, som er proaktiv og utfordrer status quo, med evnen til å respondere raskt på muligheter. Du er lærevillig, samtidig som du ønsker å dele av egen kunnskap med dine kollegaer.

 

Vi tilbyr:

En viktig rolle i en stor bedrift med et enormt bredt felt av fagområder og interessenter. Kommunikasjonsavdelingen er kompetent og består av en gruppe mennesker som først og fremst lever for å nå ut med de gode historiene.

Det forventes at man trår til når det brenner og av nettopp denne grunn prøver vi også å gi fleksibilitet tilbake. Vi er samkjørte, har en god og sosial tone, jobber for å få frem det beste i hverandre og vi ønsker å bli enda flinkere til å ha en læringskultur internt.

I TINE blir du del av et trivelig arbeidsmiljø med dyktige kollegaer som brenner for sitt fag og gjerne vil dele kunnskap og erfaringer. Ellers kan vi friste med splitter nye lokaler og gode forsikrings- og pensjonsordninger.

Er dette av interesse for deg, søk på stillingen snarest.

Har du øvrige spørsmål kontakt Knud Fahrendorff eller Veronika Jakobsson
Kontaktpersoner:

Knud Fahrendorff

Rådgiver

952 83 101

knud@teft.no
linkedin icon

Veronika Jakobsson

Fagansvarlig prosjektleder

452 49 697

Veronika@teft.no
linkedin icon