TINE søker fagansvarlig for strategisk HR-analyse

Vil du jobbe med strategisk HR analyse og kompensasjonsordninger hos TINE?

Gode, forutsigbare forhold for alle ansatte er en kjerneoppgave for TINE konsernet. En av oppgavene knyttet til dette er kontroll og struktur på lønn, stillingsstrukturer og personalgoder.

Nå ser vi etter en deg som har høy forståelse for, og erfaring med virksomhetsstyring, økonomi og analyse i komplekse organisasjoner.

I rollen som fagansvarlig for strategisk HR analyse og kompensasjonsordninger, vil du være en viktig sparringspartner for HR-direktørene og strategisk ledelse og bidra med oversikt, analyser og innsikt i TINEs løsninger for ansatte.

Du vil tilrettelegge for en helhetlig og standardisert tilnærming for konsernet når det gjelder styring basert på HR tall. Din rolle vil ha en helt sentral rolle i alle aspekter knyttet til lønnsstruktur, forsikringer, ytelser og ansattegoder. I rollen vil du ha rom for å påvirke og utvikle løsninger og utforske nye muligheter for å styrke TINEs omdømme og lønnsomhet.

Din kompetanse:
Vi ser etter deg som har økonomiutdannelse på Masternivå og mer enn 3 års erfaring med virksomhetsstyring, oppfølging og kontroll i komplekse virksomheter og/eller “Compensation & benefits” erfaring. Du har kunnskap og interesse for å trekke ut, kvalitetssikre, bearbeide og analysere data fra ulike systemer og erfaring med å drive selvstendig analysearbeid og komme med anbefalinger.

Du har erfaring fra forbedringsarbeid hvor en kombinerer øye for detaljene samtidig som man klarer å se helheten, og du har god systemkompetanse for effektiv produksjon av målrettede rapporter, analyser og beslutningsunderlag. Du mestrer verktøy som Excel, PowerPoint, Power BI, QlikView e.l.

Dine egenskaper:

  • Analytisk, strukturert, selvstendig og målrettet
  • Proaktiv og resultatorientert
  • Nysgjerrig og forbedringsorientert
  • God strategisk og forretningsforståelse
  • Stor arbeidskapasitet, evne til å håndtere kompleksitet med høy gjennomføringsevne
  • Relasjonsbygger som får til effektivt samarbeid
  • God til å kommunisere, både skriftlig og muntlig
  • Interesse og forståelse for “FMCG”, merkevarebygging og digitale forretningsmodeller

Vi gleder oss til å få en analytisk, strategisk og engasjert kollega på plass i denne sentrale og utviklende rollen som berører en av de viktigste oppgavene til TINE. Nemlig å ta vare på folkene som jobber her.

Vi tar ditt personvern på alvor. Vi ber deg derfor om å sende søknad og CV via lenken i annonsen som fører deg inn i Teft sitt rekrutteringssystem. Da kan vi behandle din søknad og dine opplysninger på en trygg og sikker måte.

Er dette av interesse for deg, søk på stillingen snarest.

Har du øvrige spørsmål kontakt Knud Fahrendorff eller Veronika Jakobsson
Kontaktpersoner:

Knud Fahrendorff

Rådgiver

952 83 101

knud@teft.no
linkedin icon

Veronika Jakobsson

Fagansvarlig prosjektleder

452 49 697

Veronika@teft.no
linkedin icon