Teft søker Young Professionals

Teft Talent er for deg som er nyutdannet det siste året (2018 eller 2019) og klar for en karriere innen kommunikasjon, markedsføring eller teknologi, enten det er i et byrå eller i en større bedrift.

Vi satser på Young Professionals fordi det er stor etterspørsel etter flinke folk med kunnskap og ambisjoner innen kommunikasjon, teknologi og markedsføring. Vi vet også at det kan være utfordrende å orientere seg i jobbmarkedet for deg som nylig har fullført en bachelor eller master.

Hvorfor Teft Talent?

Hvorfor ikke, svarer vi da. Er du interessert i en karriere som for eksempel markedsfører, digital rådgiver, SoMe-spesialist, innholdsprodusent, designer (UX/grafisk), Art Director, prosjektleder, kommunikasjonsrådgiver, IT-utvikler eller CRM-ansvarlig? Da er Teft Talent et godt sted å starte.

Ved å registrere en profil hos oss er du et steg nærmere drømmejobben. Vet du hva din utdannelse kan brukes til? Vi har 20 års erfaring med rekruttere flinke folk til stillinger i medie- og kommunikasjonsbransjen, og vil hjelpe deg med å finne ut hva slags type stilling som kan passe deg, din kompetanse og ditt ambisjonsnivå.

Les mer om veien inn til bransjen her

Hva må jeg gjøre?

For å bli kjent med deg trenger vi informasjon om hva du har studert og hvem du er. Vi er ikke opptatt av en lang søknad, men det er fint å vite om du har interesser eller erfaringer som du mener sier mye om deg som person eller som kan være relevante i din neste jobb.

Her finner du våre beste tips til hvordan man skriver en god CV i 2019.

Du trenger ikke å bruke lang tid på å registrere deg i Teft-nettverket, men legg inn kontaktinfo, din utdanning og eventuell yrkeserfaring.

  • Fullt navn og kontaktinformasjon
  • Din utdanning og år du uteksamineres
  • Gjerne CV, dersom du har det
  • Legg gjerne til «Ferdigheter»

Det kan hende du vil fylle på mer informasjon eller at vi ber om mer fra deg, men når du først har registrert deg i vårt nettverk er det enkelt å endre informasjonen du allerede har lagt inn.

Hva skjer når jeg har registrert meg?

Når du er registrert, vil vi se på informasjonen din og komme tilbake til deg hvis vi har spørsmål eller trenger å vite mer. Ofte starter vi med å sende ut tester som forteller oss noe om dine egenskaper og et intervju der vi blir bedre kjent. På intervjuet vil vi gjerne høre mer om hva du tenker om fremtiden og hvilken vei som kan være riktig for deg å satse på.

Når vi har dannet oss et bilde av dine egenskaper og ambisjoner, vil vi til slutt velge ut en gruppe med de beste Young Professionals for 2019. Hvis dette er deg, vil vi jobbe for at du skal få treffe ledere i bedrifter som ser etter kandidater med akkurat din profil.

I 2018 fant vi jobb til talenter hos flere av våre kunder, og i år er det kanskje din tur!

Vi gleder oss til å høre fra deg!

Vi tar ditt personvern på alvor. Vi ber deg derfor om å sende søknad og CV via lenken i annonsen som fører deg inn i Teft sitt rekrutteringssystem. Da kan vi behandle din søknad og dine opplysninger på en trygg og sikker måte.

Er dette av interesse for deg, søk på stillingen snarest.

Har du øvrige spørsmål kontakt Anna Blom Rian eller Ole Janzso

Kontaktpersoner:

Anna Blom Rian

Anna Blom Rian

linkedin icon

Rådgiver

900 73 999

anna@teft.no
Ole Janzso

Ole Janzso

linkedin icon

Partner og rådgiver

977 74 771

ole@teft.no