Teft søker rekrutteringsrådgiver

Med hjerte, hjerne, innsikt og oversikt forløser vi potensiale. For selskaper og folk. Dette er kjernen i hva vi gjør og som vi er så heldige å få jobbe med hver eneste dag. Nå søker vi etter en ny kollega som skal ta del i teamet som rekrutteringsrådgiver i Teft.

Kommunikasjon og digitalisering er kjernen hos alle moderne selskaper. Vi merker det fordi våre oppdrag blir flere, bredere og viktigere. Å jobbe med rekruttering betyr at man er leverandør av den viktigste komponenten for at selskaper skal lykkes. Markedsføring, kommunikasjon, digitalisering, media og reklame er fagområder som krever både breddeforståelse og evne til fordypning. Ofte er det den enkelte ansatte, som med sin forståelse og visjon for selskapet og hvor det er på vei, som definerer retningen selskapet går i. Det er derfor det er så spennende å jobbe i Teft. Vår jobb er å forstå, utfordre og hjelpe våre kunder når de leter etter menneskene som skal lede og stå sentralt i utviklingen fremover.

Kan du virkelig lytte og forstå hva som blir kommunisert når to mennesker møtes?

Tror du det bor utrolige krefter i alle mennesker dersom de blir gitt forutsetningene til å vise det frem? Dersom du gjør det, vil du passe godt hos oss i Teft. Vi tror at flere hoder tenker bedre enn ett, og vi er ikke redde for å bli utfordret, eller utfordre. Vi tenker og føler som andre, men vi måler, tester og undersøker – slik at de som stoler på oss kan være trygge på at vi vet. Når vi ikke vet, så sier vi det.

Som rådgiver hos oss er du operativ og ansvarlig for gjennomføringen av rekrutteringsprosjekter på alle nivåer, men du får alltid støtte av andre rådgivere og uvurderlig hjelp fra våre dyktige prosjektledere og innholdsprodusenter. Du vil jobbe med å rekruttere til inhouse fagmiljøer hos små og store merkevarer, du vil jobbe med å rekruttere ledere og spesialister til mange ulike byråer og du vil jobbe med organisasjoner og medieselskaper og andre tilstøtende virksomheter som trenger ledere eller fagfolk med kommunikasjonsfaglig bakgrunn. Men vi jobber ikke bare med å finne den ene kandidaten. Ofte hjelper vi selskaper med å organisere seg og bygge fagmiljøer som er attraktive og robuste.

Du er opptatt av kommunikasjon, digitaliseringen og markedsføring, og det synes i erfaringen din. Din interesse for, eller erfaring med, ansettelser, rekruttering og ledelse vil motivere deg til å jobbe med kandidater og kunder hver eneste dag. Du har sannsynligvis bakgrunn fra liknende miljøer som de vi i Teft jobber med, og du motiveres av å utvide din kompetanse og forståelse for kommunikasjonsnæringen.

Du liker litt tempo og takler å forholde deg til mange mennesker og komplekse prosesser. Vi ser etter deg som har god forretningsforståelse, som er nysgjerrig og kan føle ambisjon og engasjement på vegne av andre. Du kan gjøre deg forstått overfor både toppledere og nyutdannede, på norsk og engelsk, og viktigst av alt: du gjør ikke forskjell på folk!

Hos oss i Teft vil du bli en del av et uformelt og inkluderende arbeidsmiljø. Vi får energi av å treffe andre mennesker, og vi lar oss motivere av samarbeid, visjoner og handlekraft mer enn rutiner, regler og langsiktige forretningsplaner. Teft er et hyggelig, dynamisk og svært sentralt arbeidsmiljø – både i bransjen og med tanke på vår fysiske plassering på Jernbanetorget.

Ta kontakt med Anna, Camilla, Eivind eller Henrik om du har spørsmål knyttet til oss eller stillingen.

Gleder oss til å høre fra deg!

Vi tar ditt personvern på alvor. Vi ber deg derfor om å sende søknad og CV via lenken i annonsen som fører deg inn i Teft sitt rekrutteringssystem. Da kan vi behandle din søknad og dine opplysninger på en trygg og sikker måte.

Er dette av interesse for deg, søk på stillingen snarest.

Har du øvrige spørsmål kontakt Henrik Sandberg, Anna Blom Rian, Camilla Bartnes eller Eivind Ruud Johnsen
Kontaktpersoner:

Henrik Sandberg

Daglig leder og rådgiver

907 39 816

henrik@teft.no
linkedin icon

Anna Blom Rian

Rådgiver

900 73 999

anna@teft.no
linkedin icon

Camilla Bartnes

Rådgiver

975 45 597

camilla@teft.no
linkedin icon

Eivind Ruud Johnsen

Partner og rådgiver

922 82 349

eivind@teft.no
linkedin icon