Teft søker prosjektleder

Er du en strukturert prosjektleder som liker å skrive? 

Vi får stadig mer og gjøre og søker derfor etter en ny kollega som kan hjelpe oss med å finne de beste kandidatene til medie-, marked-, design- og kommunikasjonsverden. 

Vi trenger både hjelp til å lede rekrutteringsprosjekter, koordinere dialog med kunder og kandidater, strukturere fremdrift i prosesser og markedsføre stillinger, men også til å skrive stillingsutlysninger og innholdssaker for våre kunder. 

Som prosjektleder hos oss vil du få en varierende arbeidshverdag med et høyt aktivitetsnivå. Du vil få utvidet kunnskap om organisasjonsutvikling og rekruttering innen medier, markedsføring, kommunikasjon, design og teknologi, og vil sammen med våre rådgivere være ansvarlig for at våre prosjekter og oppdrag gjennomføres med høy kvalitet og tiltrekker seg de beste kandidatene  

Vi tror du har utdannelse innen kommunikasjon, markedsføring, HR, økonomi eller lignende, og erfaring med å jobbe med prosjektledelse eller innholdsproduksjon.  Erfaring fra miljøer som jobber med markedsføring, kommunikasjon, reklame eller rekruttering/HR gir deg et godt utgangspunkt for å la deg engasjere og trives sammen med oss i Teft.

Som person er du engasjert i jobben og tar stort eierskap til prosjektene du er med på. Du er strukturert, nøyaktig og god til å overholde tidsfrister, samtidig som du er nysgjerrig på både folk og fag, og har et ønske om å lære. Vi håper også at du har mye å lære oss. 

Om du kjenner deg igjen i dette, er god til å skrive og trives med prosjektoppgaver så vil vi gjerne høre fra deg. Stillingen er i første omgang et engasjement ut året 2021 og vi håper å finne noen som kan starte raskt. 

Hos Teft har vi et godt og engasjert arbeidsmiljø med dyktige kolleger som vil hjelpe deg raskt i gang. Vi har moderne, digitale kontorfasiliteter og flotte sentrale lokaler på Jernbanetorget som står og venter på oss når hverdagen normaliserer seg igjen.

 

Vi tar ditt personvern på alvor. Vi ber deg derfor om å sende søknad og CV via lenken i annonsen som fører deg inn i Teft sitt rekrutteringssystem. Da kan vi behandle din søknad og dine opplysninger på en trygg og sikker måte.

Er dette av interesse for deg, søk på stillingen snarest.

Har du øvrige spørsmål kontakt Vibeke Moen eller Eivind Ruud Johnsen
Kontaktpersoner:

Vibeke Moen

Prosjektleder

976 25 431

vibeke@teft.no
linkedin icon

Eivind Ruud Johnsen

Partner og rådgiver

922 82 349

eivind@teft.no
linkedin icon