Techstep søker Nordic Digital Marketing Manager

Vil du være vår fremste ekspert innenfor digital markedsføring i Norden?

Techstep hjelper virksomheter med å ta i bruk mobil teknologi for å hjelpe folk å gjøre en bedre jobb – uansett hvor og når de måtte utføre den. Vår Managed Mobility Services-løsning gjør det enklere for virksomheter å la sine ansatte gjøre de viktige administrative delene av jobben sin på mobile enheter hvor som helst, i stedet for ved en arbeidspult. Vi hjelper våre kunder med å forbedre arbeidsdagen til de ansatte i virksomheter i Norge, Sverige og Danmark.

Gjennom målrettet, digital kommunikasjon og kontinuerlig resultatoptimalisering basert på analyse og innsikt, skal vi øke kjennskapen til Techstep og den verdien Techstep skaper for kunder og ansatte. Derfor styrker vi vår markedsavdeling og søker en offensiv, kunnskapsrik og utviklingshungrig person med sterk gjennomføringskraft.

Vi ser etter en Nordic Digital Marketing Manager som vil få det operative og strategiske ansvaret for vår digitale markedsføringsstrategi i Norden. Personen vi ser etter brenner for digitale kanaler, in-bound marketing og øvrig B2B digital markedsføring. Du er sulten på å skape målbar verdi gjennom taktisk og operativ innholdsproduksjon og plassering basert på segmentering, personalisering, analyse og optimalisering.

Vi tror du har jobbet noen år i byrå eller markedsavdeling, og har kunnskap til In-bound-metodikk og Marketing Automation-verktøy – helst Hubspot. Du er god på AB-testing og optimalisering av salgs- og markedsbudskap, og kan lage korte teasere til sosiale medier og nyhetsbrev, men også lengre tekster til blogg og nettsider. Vi synes det er positivt hvis du enten har erfaring med, eller er nysgjerrig på hvordan man kan lage enkelt og engasjerende videoinnhold til sosiale medier og andre flater. En SEO-tankegang bør ligge innbakt i det du produserer. Du er en operativ ressurs med høy gjennomføringsevne, men ser også det overordnede, strategiske bildet. Videre er du glad i en hektisk og innholdsrik arbeidshverdag hvor du fungerer godt både når du jobber selvstendig og i team. Som person er du energisk, proaktiv, ambisiøs og strukturert.

 Dine ansvarsområder:

  • Taktisk og operativt ansvar for gjennomføring og oppfølging av Inbound Marketing og øvrige markedsaktiviteter
  • Tiltrekke leads ved å produsere og publisere innhold via blogg, web, sosiale medier med mer
  • Analysere og utnytte dataene innenfor CRM, Google Analytics og sosiale medier (LinkedIn og Facebook)
  • Optimalisere markeds- og salgsbudskap i diverse kanaler og verktøy, herunder våre websider og sosiale medier
  • Jobbe sammen med eksterne samarbeidspartnere og byråer
  • Bistå resten av markedsavdelingen innenfor digital markedsføring

Vi kan tilby:

  • Muligheten til å ha stor påvirkningskraft i et teknologiselskap i sterk vekst 
  • Mye frihet, stort spillerom og gode budsjetter. Vi håndplukker og samarbeider kun med de beste når vi henter inn tjenester fra eksterne samarbeidspartnere, som gjør at vi får sparre med dyktige folk i alt vi gjør.
  • Et miljø der vi liker å teste ut de mest moderne markedsføringsverktøyene og ikke er redd for å prøve og feile.
  • Hundrevis av kompetente og engasjerte kolleger som vil hverandre og selskapet godt

Rollen rapporterer til Nordisk Head of Marketing og vil i tillegg samarbeide tett med markedsavdelingene i Sverige og Norge, og med salgsledelsen i Norge og Sverige.

Søknader vil bli behandlet fortløpende.

Vi tar ditt personvern på alvor. Vi ber deg derfor om å sende søknad og CV via lenken i annonsen som fører deg inn i Teft sitt rekrutteringssystem. Da kan vi behandle din søknad og dine opplysninger på en trygg og sikker måte.

Er dette av interesse for deg, søk på stillingen snarest.

Har du øvrige spørsmål kontakt Anna Blom Rian eller Eivind Ruud Johnsen
Kontaktpersoner:

Anna Blom Rian

Rådgiver

900 73 999

anna@teft.no
linkedin icon

Eivind Ruud Johnsen

Partner og rådgiver

922 82 349

eivind@teft.no
linkedin icon