Techstep søker Marketing Manager

Techstep hjelper virksomheter med å ta i bruk mobil teknologi for å hjelpe folk å gjøre en bedre jobb – uansett hvor og når de måtte utføre den. Vår Managed Mobility Services-løsning gjør det enklere for virksomheter å la sine ansatte gjøre de viktige administrative delene av jobben sin på mobile enheter hvor som helst, i stedet for ved en arbeidspult. Vi hjelper våre kunder med å forbedre arbeidsdagen til de de ansatte i virksomheter i Norge, Sverige og Danmark.

Nå ser vi etter en Marketing Manager som vil få både det strategiske og operative ansvaret for å heve markedsføringen av Techstep på det norske markedet til et nytt nivå. Gjennom god kommunikasjon av en tydelig posisjon skal vi øke kjennskapen til Techstep og verdien vi bidrar med hos kunder og i markedet ellers. Effektiv og målgrupperettet kommunikasjon og markedsføring er viktig for at vi skal nå våre ambisjoner, derfor ser vi etter en markedsfører som er god på innholdsproduksjon, og som ikke være redd for å produsere innhold selv, både til våre nettsider og til sosiale medier. I tillegg er du en trygg bestiller og er vant til å jobbe tett med byråer.

Den vi søker etter er en operativ ressurs med god strategisk forståelse, god til å lede prosjekter og får andre til å yte sitt beste både i, og på tvers av team. Du har stor gjennomføringsevne og kan både planlegge og prosjektlede gjennomføringen av aktiviteter. Account Based Marketing, inbound marketing og leads-generering er en stor del av arbeidshverdagen vår, og den riktige kandidaten har god kjennskap til marketing automation verktøy som Hubspot og vet hvordan man strategisk kan benytte seg av dette for å utvikle MQLs til SQLs.

Den vi søker har noen års erfaring fra B2B markedsføring og leadsgenerering. Vi tror du jobber i byrå eller en markedsavdeling i dag, og har erfaring fra partnermarkedsføring og digital markedsføring. Du er glad i en hektisk og innholdsrik arbeidshverdag hvor du får jobbe både selvstendig og i team. Som person trives du når det går fort i svingene og liker å argumentere for dine synspunkter.

Dine ansvarsområder:

 • Taktisk og operativt ansvar for planlegging, gjennomføring og oppfølging av alle markedsaktiviteter i Norge (markedsplan)
 • Arbeide med å videreutvikle vår inbound marketing-strategi og jobbe med leads-generering
 • Sikre økt konverterinsrate ved å følge prosessen fra MQL til SQL i samarbeid med salg
 • Evaluere, effektivisere og videreutvikle eksisterende kommunikasjonsaktiviteter, kanaler og verktøy, herunder Hubspot, våre nettsider, webinarer og sosiale medier
 • Analysere og rapportere resultat av markeds- og webaktiviteter
 • Ansvar for samarbeid og effektivitet i teamet gjennom koordinering av interne ressurser og aktiviteter, samt eksterne samarbeidspartnere og byråer
 • Budsjettansvar for aktiviteter og prosjekter i henhold til markedsplan

Vi kan tilby:

 • Muligheten til å ha stor påvirkningskraft i et teknologiselskap i sterk vekst
 • Mye frihet, stort spillerom og gode budsjetter. Vi håndplukker og samarbeider kun med de beste når vi henter inn tjenester fra eksterne samarbeidspartnere, som gjør at vi får sparre med dyktige folk i alt vi gjør.
 • Et miljø der vi liker å teste ut de mest moderne markedsføringsverktøyene og ikke er redd for å prøve og feile.
 • Hundrevis av kompetente og engasjerte kolleger som vil hverandre og selskapet godt

Rollen rapporterer til Nordisk Head of Marketing og vil i tillegg samarbeide tett med markedsavdelingen i Sverige, Nordic Digital Marketing Manager og med salgsledelsen i Norge.

Vi tar ditt personvern på alvor. Vi ber deg derfor om å sende søknad og CV via lenken i annonsen som fører deg inn i Teft sitt rekrutteringssystem. Da kan vi behandle din søknad og dine opplysninger på en trygg og sikker måte.

Er dette av interesse for deg, søk på stillingen snarest.

Har du øvrige spørsmål kontakt Anna Blom Rian eller Eivind Ruud Johnsen
Kontaktpersoner:

Anna Blom Rian

Rådgiver

900 73 999

anna@teft.no
linkedin icon

Eivind Ruud Johnsen

Partner og rådgiver

922 82 349

eivind@teft.no
linkedin icon