TaskCtrl søker Kommersiell Leder

TaskCtrl er kort fortalt et nytt prosjektstyringsverktøy som sikrer bedre forutsigbarhet og reduserer risiko i byggeprosjekter. Initiativtakerne er noen av landets ledende prosjektdirektører og byggingeniører. Systemet er utviklet, testet og allerede tatt i bruk av landets største byggherre, Statsbygg.

Les mer om menneskene og tankene bak TaskCtrl her.

Vi ser nå etter en kommersiell leder som vil etablere TaskCtrl som en sentral aktør i markedet. Vi har utviklet en løsning som har fått innovasjonsstøtte, vi har eiere og et aktivt styre med lang bransjeerfaring og sterk faglig pondus. Nå har vi behov for en kommersiell og markedsfaglig sterk ressurs som kan kommersialisere verktøyet i markedet og lede den videre veksten i Norge og Norden.

Oppgaven vil i første omgang bestå av å utarbeide og iverksette en markeds- og salgsstrategi, markedsføre systemet og posisjonere TaskCtrl hos relevante kunder og i relevante bransjefora. Du vil bli en eksponert frontfigur som vil jobbe med salg og kommersiell utvikling direkte ut mot byggherrer, entreprenører og prosjektselskaper, og sikre god kundetilfredshet gjennom opplæring, utvikling og bruk av systemet.

Som kommersiell leder hos oss må du like høyt tempo, og være glad i å møte og snakke med folk. Du er glad i å selge og besitter solid gjennomføringsevne. Kjennskap til bransjen og et godt nettverk vil være fordelaktig i denne rollen.

I neste fase vil det bli viktig å rekruttere og bygge en kommersiell organisasjon for å håndtere videre vekst, sikre gode rutiner og prosesser internt, jobbe videre med utviklingen av produktet og løfte blikket mot en vekst også utenfor Norge.

Vi ser etter deg som har solgt softwareløsninger, du som har kommersiell erfaring i kombinasjon med stor interesse for teknologi og systemer som bidrar til effektive prosjekter. Du trives i rollen som innovatør, rådgiver og forretningsutvikler, og har noen års erfaring fra å jobbe med teknologi og beslutningsprosesser på høyt nivå. Kanskje har du jobbet som leder for en startup eller scaleup, eller som kommersiell leder i et teknologiselskap. Det vil være en fordel om du har erfaring fra eller kjennskap til byggebransjen, men ingen forutsetning. Kjennskap til prosjektering, Lean og Virtual Design and Construction (VDC) er en fordel, men det er ingen forutsetning siden vi har kunnskapen og kan lære deg opp.

Det viktigste er at du har lyst til å være med å bygge et norsk selskap med stort potensial og en teknologi som gir verdi for oppdragsgivere, kunder og brukere i Norges største fastlandsøkonomi. I et selskap som vi tror raskt vil få stor nasjonal oppmerksomhet, og som har internasjonale ambisjoner.

 

Vi tar ditt personvern på alvor. Vi ber deg derfor om å sende søknad og CV via lenken i annonsen som fører deg inn i Teft sitt rekrutteringssystem. Da kan vi behandle din søknad og dine opplysninger på en trygg og sikker måte.

Er dette av interesse for deg, søk på stillingen snarest.

Har du øvrige spørsmål kontakt Katrine Toven, Henrik Sandberg eller Elisabet Rye
Kontaktpersoner:

Katrine Toven

Rådgiver

907 60 718

Katrine@teft.no
linkedin icon

Henrik Sandberg

Daglig leder og rådgiver

907 39 816

henrik@teft.no
linkedin icon

Elisabet Rye

Rådgiver/prosjektleder

915 47 093

elisabet@teft.no
linkedin icon