Talenter søkes! Account Manager i JCDecaux

Har du stor interesse for markedsføring, reklame og salg? Veien inn til en profesjonell arbeidsgiver hvor du får jobbe med relevante arbeidsoppgaver virke lang. Men ikke her.

JCDecaux er et godt etablert og ledende miljø for utendørsreklame, kreative konsepter og utvikling av nye plattformer for reklame. Vi har tradisjon for å ansette unge og ambisiøse folk og legge til rette for utvikling og mestring. Les hva en av våre ansatte har å si om sin start i JCDecaux.

Denne høsten skal vi ansette en ny Account manager, og nå er det deg med talent og motivasjon vi ser etter.

Om jobben:

Som Account Manager har du ansvaret for en egen kundeportefølje bestående av nasjonale og regionale annonsører. Det betyr at du vil ha mye kontakt med deres rådgivere i ledende reklame-/mediebyråer som er ansvarlige for å planlegge kampanjer og kjøpe inn reklameflater. Jobben er å forvalte, videreutvikle og ikke minst skape nysalg på merkevarer og annonsører som til enhver tid gitte mediebyråer har i sin portefølje. I tillegg til byråkunder vil stillingen ha et ansvar for et utvalg av verdifulle annonsører uten byråtilknytning.

I jobben vil du få tildelt kunder og kontakter som du får budsjettansvar for. Vi vil lære deg å planlegge og gjennomføre aktiviteter og utstyre deg med verktøy som kreativitet og innsikt som gjør at du lykkes.

Et spesielt viktig ansvar som Account Manager vil være å forvalte og videreutvikle samarbeidet vi har med byråenes kontaktpersoner og de som er ansvarlige for fagområdet utendørsreklame.

Om deg:

For å lykkes i denne jobben vet vi at du trenger å trives med å ha dialog med profesjonelle kjøpere og kunder. Derfor må du være ganske utadvendt og ha lett for å uttrykke deg tydelig og engasjerende. Kreativitet, analyse og innsikt er våre viktigste verktøy, så du må være analytisk og løsningsorientert og ikke være redd for å komme med forslag i dialog med kunder og kolleger. Alle våre ansatte er ambassadører og kulturbærere ute i markedet, og vi ser etter deg som trives som en serviceinnstilt tilrettelegger som andre liker å tilbringe tid med. Du har en Bachelor eller Master innen salg, kommunikasjon og/eller markedsføring som du vil ha nytte av i din rolle hos oss.

Om din oppstart:

Når du er på plass hos oss vil du gjennomgå et grundig opplæringsprogram og jobbe tett med erfarne og dyktige kolleger som har som oppgave å gjøre deg kunnskapsrik, selvsikker og motivert.

Vi har flotte lokaler i Nydalen med utsikt over byen hvor vi gleder oss til å møtes igjen. JCDecaux har sterke røtter i de største byene i Europa og Paris spesielt. Derfor liker vi å reise sammen og å delta på fagsamlinger, arrangementer og ta markedet pulsen. Å jobbe i JCDecaux betyr at du får se verden og utvikle deg som menneske og fagperson.

Spørsmål om rollen kan rettes til Ole i Teft eller Kristian Hødnebø i JCDecaux tlf. 922 61 755

Vi tar ditt personvern på alvor. Vi ber deg derfor om å sende søknad og CV via lenken i annonsen som fører deg inn i Teft sitt rekrutteringssystem. Da kan vi behandle din søknad og dine opplysninger på en trygg og sikker måte.

Er dette av interesse for deg, søk på stillingen snarest.

Har du øvrige spørsmål kontakt Ole Janzso
Kontaktpersoner:

Ole Janzso

Partner og rådgiver

977 74 771

ole@teft.no
linkedin icon