Synergy SKY søker utvikler

Vil du utvikle fremtidens videokonferansesoftware brukt av verdens største selskaper?

Synergy SKY designer, utvikler og markedsfører banebrytende, brukervennlig programvare som gjør det enklere å arrangere og delta på møter. Markedet for våre tjenester er stort – og det er globalt. De siste årene har vi lagt til 20 Fortune 500-selskaper på kundelisten, og med din hjelp skal vi utvikle enda bedre produkter for disse selskapene, for de øvrige 480, i tillegg til mange flere.

Vi ser nå etter en utvikler med erfaring fra ulike programmeringsspråk, og som vil jobbe sammen med oss, i vårt team i Oslo. Hos oss får du utvikle produkter som gjør arbeidshverdagen enklere og smidigere for over 4 millioner brukere, og sammen vil vi gjøre en forskjell innen all møteromsbruk, med video og sensorteknologi, samtidig som vi gjør en forskjell for miljøet. All utvikling er in-house fra idé til sluttprodukt, og vi er i ferd med å gjøre våre produkter enda smartere ved integrering mot Internet of Things.

Her kan du lese vårt intervju med utviklingssjefen i Synergy SKY

Teknologistacken består i hovedsak av .NET Framework og Core, Vue, Angular og PostgreSQL. De mest brukte programmeringsspråkene er C# og TypeScript/JavaScript.

Utover erfaring med disse teknologiene, er kjennskap til MS Exchange, MS Teams og videokonferanseløsninger en fordel, men ingen nødvendighet. Utviklingsteamet vårt består av både senior- og juniorutviklere, og vi er åpen for kandidater med ulik grad av erfaring. Utenlandske søkere må ha arbeidstillatelse i Norge.

Som del av vårt svært kompetente utviklingsteam får du en spennende reise i et internasjonalt og hyggelig miljø med noen av verdens største selskaper som kunder. Vi har kontorer på Barcode i Oslo, Norges beste kantine, og vi tilbyr konkurransedyktige betingelser og kompetanseutvikling slik at vi kan lage løsninger tilpasset fremtiden.

 

 

Vi tar ditt personvern på alvor. Vi ber deg derfor om å sende søknad og CV via lenken i annonsen som fører deg inn i Teft sitt rekrutteringssystem. Da kan vi behandle din søknad og dine opplysninger på en trygg og sikker måte.

Er dette av interesse for deg, søk på stillingen snarest.

Har du øvrige spørsmål kontakt Katrine Toven eller Eivind Ruud Johnsen

Kontaktpersoner:

Katrine Toven

Katrine Toven

linkedin icon

Rådgiver

907 60 718

Katrine@teft.no
Eivind Ruud Johnsen

Eivind Ruud Johnsen

linkedin icon

Partner og rådgiver

922 82 349

eivind@teft.no