SiO søker dialogmarkedsfører

Vil du gjøre hverdagen til studenter i Oslo og Akershus enda bedre? Nå søker SiO etter en dialogmarkedsfører til CRM-teamet.

Tenk deg at du er student. Hovedfokuset er studiene og den kunnskapen du ønsker å tilegne deg, men du er også opptatt av alt annet som er nytt og livet rundt studiene.

Som student i en ny tilværelse skal SiO være et naturlig sted hvor studenter kan finne svar på mye av det de lurer på. I SiOs rike tjenestespekter og spesifikke studenttilbud på alt fra bolig, trening, mat og drikke, helsetjenester og barnehage, skal du være vår stemme for å guide studentene på best mulig måte.

SiO søker en dialogmarkedsfører som kan fortelle om studenttilbud og -tjenester på en enkel og ryddig måte. Vi ser etter deg som kan utvikle og drive systematisk egnet kommunikasjon til ulike målgrupper, til rett tid og i rett kanal når studentene trenger det. Du har god erfaring med CRM, nysgjerrig på kundereiser og dialogløp, og har meninger om hva som gir gode kundeopplevelser. Vi tror du tidligere har jobbet med 1:1 dialog med kunde/forbruker samt lojalitetsprogram eller aktiviteter. Du er kjent med dialogverktøy som SAP Marketing Cloud, Salesforce eller liknende.

Vi ser etter deg som har god forståelse for integrert bruk av data, høy digital kompetanse, og som har god teknologi- og systemforståelse. Hos oss skal du bidra til kontinuerlig utvikling og utforming av automatiske kundedialoger knyttet til ulike tjenester og prosesser som en student er en del av. Du blir vår ansvarlige for datadreven markedskommunikasjon og rollen rapporterer til leder for CRM.

 

Dine arbeidsoppgaver:

 • Utvikle og implementere automatisert og triggerbasert kundedialog til riktig tid, i riktig kontekst med personifisert budskap
 • Innsiktsbasert bruk av data og segmentering
 • Utarbeide dokumentasjon, analyser, målinger og etablere beste og neste praksis
 • Delta i prosjekter og tverrfaglig utvikling av området og grupper på tvers av organisasjonen
 • Bidra i arbeidet med, og videreutvikling av, SiOs nye lojalitetskonsept

Dine kvalifikasjoner og egenskaper:

 • Høyere utdanning innen markedsføring eller markedskommunikasjon
 • Relevant arbeidserfaring
 • Kommersiell teft, markedsorientert forretningsforståelse
 • Evne til å strukturere opp komplekse problemstillinger
 • Ser, forstår og utvikler helheten
 • Er proaktiv og har stor gjennomføringskraft
 • Har god kunnskap om personvern og samtykke (GDPR)

 

Vi kommuniserer med cirka 67.000 studenter på 26 ulike studiesteder i Oslo og Akershus, og vårt viktigste mål er å bidra til at studentene trives i sin studiehverdag! Vil du bli en del av vårt team?

Du vil få en sentral rolle hos oss der dine meninger blir hørt og vi kan love deg gode kolleger, samt faglige og personlige utviklingsmuligheter. SiO har en stor bredde i tjenestetilbudet og en fantastisk spennende målgruppe.

Vi holder til i fine lokaler midt mellom Blindern og Ullevål stadion, rett i nærheten av T-bane og trikk, så det er lett å komme til oss.

Les mer om oss i egen sak eller se video her.

For mer informasjon om stillingen kan du ta kontakt med June eller Eivind i Teft.

Vi tar ditt personvern på alvor. Vi ber deg derfor om å sende søknad og CV via lenken i annonsen som fører deg inn i Teft sitt rekrutteringssystem. Da kan vi behandle din søknad og dine opplysninger på en trygg og sikker måte.

Er dette av interesse for deg, søk på stillingen snarest.

Har du øvrige spørsmål kontakt June K. Ragnif eller Eivind Ruud Johnsen

Kontaktpersoner:

June K. Ragnif

June K. Ragnif

linkedin icon

Rådgiver

916 98 430

june@teft.no
Eivind Ruud Johnsen

Eivind Ruud Johnsen

linkedin icon

Partner og rådgiver

922 82 349

eivind@teft.no