Strømme Throndsen Design søker Strategisk Rådgiver

Er du en designfaglig og strategisk sterk rådgiver som ønsker å bidra til at våre kunder oppnår forretningsmessige målsettinger med sine produkt-, identitets- og pakningsdesignstrategier? Ønsker du å jobbe i et prisvinnende designbyrå med solid oppdragsmengde og store ambisjoner?

Vi søker en strategisk sterk og kommersiell rådgiver med god forretningsforståelse og erfaring fra FMCG, retail eller annen sentral B2C-erfaring. Du bør ha bakgrunn fra å drive gjennom strategisk viktige design-, kategori-, paknings- og identitetsprosesser og du vet hvordan man utvikler og posisjonerer merkevarer og skaper konkurransekraft gjennom god produktidentitet. Vi tror du har erfaring fra en rolle som rådgiver i et design- eller kommunikasjonsbyrå eller at du kommer fra en sentral rolle i en produkt-, eller markedsavdeling.

Det viktigste er at du har erfaring fra og trives med å lede prosjekter, kunder og designteam gjennom viktige veivalg og at du liker rollen som rådgiver. Vi leter etter en strukturert rådgiver som har høy respekt for designfaglig godt håndtverk, som samtidig er kommersielt sterk, en god teamorientert relasjonsbygger og som motiveres av å være en viktig brikke i den videre utviklingen av Strømme Throndsen Design. Du bør ha en relevant faglig utdannelse, er verdsatt hos dine kunder for dine gode sosiale og relasjonsbyggende evner og du trives i et mindre, men svært sterkt og dedikert fagmiljø.

For mer informasjon om stillingen ta kontakt med Nejra Kudra eller Henrik Sandberg i Teft.

Vi tar ditt personvern på alvor. Vi ber deg derfor om å sende søknad og CV via lenken i annonsen som fører deg inn i Teft sitt rekrutteringssystem. Da kan vi behandle din søknad og dine opplysninger på en trygg og sikker måte.

Er dette av interesse for deg, søk på stillingen snarest.

Har du øvrige spørsmål kontakt Henrik Sandberg eller Nejra Kudra

Kontaktpersoner:

Henrik Sandberg

Henrik Sandberg

linkedin icon

Daglig leder og rådgiver

907 39 816

henrik@teft.no
Nejra Kudra

Nejra Kudra

linkedin icon

Rådgiver

926 28 869

nejra@teft.no