Strim søker rådgiver webanalyse og konvertering

Vi trenger flere “Strimere” på laget og ser nå etter vår neste spiller. 

Strømmetjenesten Strim og TV-distributøren RiksTV er i et marked med enorm vekst og spennende konkurranse fra lokale og internasjonale aktører. Vi skal gjøre ting litt smartere og litt bedre enn andre. Vi har høye mål for vekst, og ser nå etter en rådgiver for webanalyse og konvertering som skal jobbe med konverteringsoptimalisering.

I rollen som rådgiver vil du bli del av det tverrfaglige teamet Digital Vekst. Du vil jobbe tett sammen med utviklere og spesialister på UX, SEO, innhold, og performance marketing. Miljøet er basert på høy tillit og åpenhetskultur, der du får være med å påvirke i stor grad og faglig og personlig utvikling er i fokus.

Hvem ser vi etter?
Vi ser etter deg som kan hjelpe oss med å jobbe enda mer innsiktsdrevet med kundereisene, og som har erfaring med å gjøre tall til innsikt, hypoteser, eksperiment, og konkrete løsninger. Du liker å grave i data på egen hånd for å forstå brukeradferd og skape innsikt, å jobbe sammen med andre i team og være den som driver fram intiativer. Du vil i stor grad kunne påvirke hvordan rollen blir, men vi tror at du vil ha fokus på følgende:

  • Analysere brukeradferd via kvantitativ data som Google Analytics.
  • Formulere og presentere innsikt og hypoteser.
  • Bidra i arbeid med å designe nye løsninger.
  • Gjennomføre A/B-tester og andre typer eksperimenter.
  • Drive fram større forbedringsinitiativer.
  • Måle effekt av eksperiment og initiativer.

Hva kan du forvente av oss?
I RiksTV og Strim er du velkommen som den du er, uansett hvor du kommer fra, hva du liker eller hva du ser på TV. Produktene våre er for alle, og det er arbeidsplassen vår også. Hvor du løser arbeidsoppgavene dine er ikke avgjørende for oss, så lenge det fungerer for teamet og de du jobber tett med. Selv om vi praktiserer fleksikontor, er det viktig å nevne at gjengen som jobber i teamet Digitalt Vekst trives godt på kontoret, så det er ønskelig å sitte sammen på kontoret så ofte som mulig.

Send oss CV og søknad med dine tanker om hvordan du kan bidra i denne rollen.

Vi gleder oss til å høre fra deg, og ikke nøl med å ta kontakt med oss hvis du har spørsmål.

Er dette av interesse for deg, søk på stillingen snarest.

Har du øvrige spørsmål kontakt Ole Janzso
Kontaktpersoner:

Ole Janzso

Partner og rådgiver

977 74 771

ole@teft.no
linkedin icon