Storm 121 søker Key Account Manager

Hos oss finner du et ungt og kreativt miljø med sterkt samhold og en varierende og pulserende arbeidshverdag.
Vi ser etter folk som har de beste forutsetninger for å løse oppgavene sine på sin måte, vi er et arbeidsmiljø som verdsetter individualitet og synlighet. Du vil bli ivaretatt av engasjerte kolleger og ledere i et erfarent og profesjonelt miljø. Vi vet at kunnskapsrike og trygge mennesker gir gode og kvalifiserte råd. Les mer om selskapet og miljøet her.

Hvem ser vi etter

Rollen din er rådgivende og løsningsorientert salg mot nye kunder, og ditt ansvar blir å etablere, inspirere og utvikle langsiktige kundeforhold. Vi ser derfor etter deg som kan drive oppsøkende salg B2B, og som kan hente inn kunder blant landets største annonsører og kommunikasjonsavdelinger. Du har dokumenterte resultater og er en relasjonsbygger med god forretningsforståelse som trives med konsepter, kreativitet, presentasjoner, og å gjennomføre møter med engasjement og humør.
Du en «digitale native», og kan lett identifisere kundenes behov og bidra til at våre kunder lykkes med sin markedsføring via vår kanal. Det er en fordel om du har kunnskap om video, CRM/dialog og integrerte digitale kampanjer, men vi lover å lære deg det du trenger for å bli en god ambassadør for Storm 121.

Du vil få stor frihet, lære enda mer om business i en flat organisasjon med faglig dyktige kolleger som har lang bransjeerfaring. Miljøet og kulturen preges av åpenhet, entusiasme, humor og glede. Stillingen rapporterer til daglig leder.

Dette beskriver deg:

  • sterk motivasjon for at vi lykkes med kundeprosjekter og salg
  • du ser muligheter for tilpasse teknologi og kommunikasjon
  • du er en god relasjonsbygger som trives med høy aktivitet
  • du er hjelpsom og blid, og trives i et sosialt arbeidsmiljø som retter fokus på team
  • du er målbevisst og selvgående

Vi tror du har:

  • høyere utdanning innen relevante fag, eksempelvis markedsføring/salg/teknologi
  • arbeidserfaring innen relasjonsbyggende salg og rådgivning
  • erfaring fra å jobbe langsiktig med både eksisterende og potensielle kunder
  • god kommersiell forståelse og drives av teknologiens nyvinninger

Storm 121 er i en vekstfase og planlegger å starte opp i flere Nordiske land i løpet av kort tid. Teknologien er unik, og det er rom for å markere seg både i selskapet og markedet for den som virkelig vil oppnå noe og være med i tidlig fase i et vekstselskap. Les vårt intervju med Martin Nerstad, daglig leder i Storm 121 her.

Vi tar ditt personvern på alvor. Vi ber deg derfor om å sende søknad og CV via lenken i annonsen som fører deg inn i Teft sitt rekrutteringssystem. Da kan vi behandle din søknad og dine opplysninger på en trygg og sikker måte.

Er dette av interesse for deg, søk på stillingen snarest.

Har du øvrige spørsmål kontakt Nejra Kudra eller Elisabet Rye
Kontaktpersoner:

Nejra Kudra

Rådgiver

926 28 869

nejra@teft.no
linkedin icon

Elisabet Rye

Rådgiver/prosjektleder

915 47 093

elisabet@teft.no
linkedin icon