Storebrand søker Performancemarkedsfører (Engasjement)

Storebrand er et av landets mest ambisiøse og anerkjente digitale markedsavdelinger og nå gjør vi plass for en ambisiøs og flink performancespesialist. Vi er inne i en periode med mange prosjekter og oppgaver som skal løses, og vi har behov for hjelp, i første omgang ut året.

Vi ser etter deg som vet at du trives med å jobbe med optimalisering av markedsaktiviteter og kundereiser, analyse og rapportering. Du har Google Analytics under huden, gjerne hele 360-plattformen og du trives med å lete etter forbedringer, forenklinger og effekt. Du er raskt operativ i stillingen, og er sulten på å lære mer og utvikle deg videre som markedsfører i sammen med et meget dyktig og motivert team.

Kompetanse og erfaring:

  • Minimum 1-2 års erfaring fra søkebyrå eller relevant miljø i e-commerce
  • Høy praktisk erfaring og kompetanse om Google Analytics og Google DataStudio
  • Erfaren bruker av Excel

Vi er åpne både for at du er en erfaren ekspert eller at du er nyutdannet med spesielt relevant fagretning og erfaring, er du flink og har en tydelig forståelse av hvordan du kan bidra til å øke Storebrand sin konvertering med en analytisk og brukerorientert tilnærming vil vi høre fra deg.

Stillingen er et engasjement, helst med umiddelbar oppstart. Søknadsfrist er 16. juni. Vi tilbyr et faglig og hyggelig miljø og konkurransedyktige betingelser.

Vi tar ditt personvern på alvor. Vi ber deg derfor om å sende søknad og CV via lenken i annonsen som fører deg inn i Teft sitt rekrutteringssystem. Da kan vi behandle din søknad og dine opplysninger på en trygg og sikker måte.

Er dette av interesse for deg, søk på stillingen snarest.

Har du øvrige spørsmål kontakt Camilla Bartnes eller Ole Janzso

Kontaktpersoner:

Camilla Bartnes

Camilla Bartnes

linkedin icon

Rådgiver/prosjektleder

975 45 597

camilla@teft.no
Ole Janzso

Ole Janzso

linkedin icon

Partner og rådgiver

977 74 771

ole@teft.no