Storebrand søker reklameansvarlig

Storebrand er en godt kjent merkevare med klare ambisjoner om å styrke sin rolle i folks liv. Nå kan du være med på den spennende reisen med å styrke Storebrands merkevare i tråd med vår oppdaterte merkevarestrategi. Vi søker etter en dyktig reklameansvarlig som er en ambisiøs lagspiller med kreativ kompetanse, kommersiell forståelse og erfaring fra arbeid med utvikling av kreative konsepter og kampanjer. 

Vår markedsavdeling er en ambisiøs gjeng som hver dag inspirerer og utfordrer hverandre faglig på tvers av våre fagkompetanser for å sikre maksimal effekt av kampanjer og aktiviteter. Vår nye reklameansvarlig vil få en utfordrende og spennende rolle med mulighet til å påvirke Storebrands merkevare og vårt kreative uttrykk. I rollen vil du jobbe tett med de flinkeste folka og samarbeide med både kommunikasjons- og produktmiljøene. I Storebrand vil du ha ansvaret for å lede kreative prosesser fra brief til lansering, og sikre effekt av de kampanjer og markedsaktiviteter vi gjennomfører. 

Du vil ha ansvar for å sikre effekt av strategiske markedsinvesteringer, og skape synergier i våre strategiske og taktiske markedsaktiviteter. Du vil være vår faglige rettesnor og rådgiver for bruk av kreativitet som virkemiddel, og ha ansvar for intern faglig utvikling for fagområdet. Som reklameansvarlig tror vi at du aktivt bruker forbruker- og kundeinnsikt for å utarbeide kreative ideer. Du vil også ha hovedansvar for samarbeid med reklamebyrå og etablere gode arbeidsprosesser for samarbeid. Stillingen gir gode utviklingsmuligheter, både faglig og personlig. Som vår nye reklameansvarlig vil du være en del av Merkevare og kundeopplevelses teamet i Markedsavdelingen og rapportere til teamets leder.

Vi tror du har

  • minimum 5 års relevant arbeidserfaring fra reklamebyrå eller lignende 
  • en engasjerende og tillitsvekkende formidlingsevne
  • evner til å være strukturert og tydelig i arbeidsmetodikk og samarbeidsform
  • erfaring med innsikt, analyse – bruk av markeds- og kundeundersøkelser 
  • høy gjennomføringsevne
  • erfaring med kreative prosesser og kompetanse om bruk av kreativitet som virkemiddel for å skape resultater

I Storebrand legger vi til rette for en hybrid jobbhverdag, og har lyse og moderne lokaler rett ved Lysaker stasjon. Som ansatt får du gunstige betingelser på lån og forsikringer, og tilgang til firmahytter av høy kvalitet. Vi gleder oss til å ønske deg velkommen!

Vi tar ditt personvern på alvor. Vi ber deg derfor om å sende søknad og CV via lenken i annonsen som fører deg inn i Teft sitt rekrutteringssystem. Da kan vi behandle din søknad og dine opplysninger på en trygg og sikker måte.

Er dette av interesse for deg, søk på stillingen snarest.

Har du øvrige spørsmål kontakt Marte Palm Steen eller Pia Kind
Kontaktpersoner:

Marte Palm Steen

Rådgiver og prosjektleder

412 66 666

marte@teft.no
linkedin icon

Pia Kind

Prosjektleder

922 12 829

Pia@teft.no
linkedin icon