Stamina Helse søker Marketing Manager

Er du en markedsfører som vil jobbe for et sunnere arbeidsmiljø? Vi ser etter deg som vil bidra til å oppfylle vår visjon «flere friske folk».

Vi søker en Marketing Manager til å lede og bygge det taktiske og operative markedsarbeidet vårt inn i en spennende fremtid hvor vi vil løfte oss som selskap. Som markedsleder innen tjenester relatert til arbeidshelse, arbeidsmiljø og arbeidsevne vil vi markedsføre oss mer offensivt enn tidligere og søker derfor en dyktig person som kan styrke vår markedsavdeling.

Gjennom god kommunikasjon av en tydelig posisjon skal vi øke kjennskapen til Stamina og til verdien vi bidrar med hos kunder og i markedet ellers. Effektiv og målgrupperettet kommunikasjon og markedsføring er viktig for at vi skal nå våre ambisjoner, derfor ser vi etter en markedsfører som er god på digitale kanaler og er sulten på å drive forretningsutvikling gjennom B2B markedsføring.

Vi tror du jobber i byrå eller markedsavdeling i dag og har erfaring fra optimalisering/innholdsproduksjon sosiale medier, Web/CMS-systemer og kjenner til Google Analytics. Du er en operativ ressurs med god strategisk forståelse og du er god på å lede prosjekter og får andre til å yte sitt beste både i og på tvers av team. Du har stor gjennomføringsevne og kan både planlegge og gjennomføre aktiviteter. Du må ha gode kommunikasjonsegenskaper og ikke være redd for å produsere noe innhold selv. Videre er du glad i en hektisk og innholdsrik arbeidshverdag hvor du både får jobbe selvstendig og i team. Som person er du energisk, proaktiv, ambisiøs og strukturert.

Dine ansvarsområder:

 • Taktisk og operativt ansvar for planlegging, gjennomføring og oppfølging av alle markedsaktiviteter (markedsplan)
 • Evaluere, effektivisere og videreutvikle eksisterende kommunikasjonsaktiviteter, kanaler og verktøy, herunder våre websider og sosiale medier
 • Analysere og rapportere resultat av markeds- og webaktiviteter
 • Ansvar for samarbeid og effektivitet i teamet gjennom koordinering av interne ressurser og aktiviteter, samt eksterne samarbeidspartnere og byråer
 • Budsjettansvar for aktiviteter og prosjekter i henhold til markedsplan
 • Innholdsproduksjon (tekst evt. grafisk)

Vi kan tilby:

 • En arbeidshverdag som bidrar til verdi for enkeltindivider, virksomheter og samfunnet
 • Stor mulighet til å påvirke selskapets digitale markedsarbeid, arbeid med posisjonering og BHT-bransjens utvikling i hele Skandinavia
 • Hundrevis av kompetente og engasjerte kolleger som vil hverandre og selskapet godt
 • Stor grad av fleksibilitet og selvstendighet
 • Konkurransedyktige betingelser
 • Gode pensjons og forsikringsordninger

Rollen rapporterer til markedsdirektør i Norge og vil i tillegg samarbeide tett med markedsavdelingen i Sverige, med salgsledelsen i Norge og med organisasjonen ellers.

Vi anbefaler at du søker snarest da søknader behandles fortløpende.

Vi tar ditt personvern på alvor. Vi ber deg derfor om å sende søknad og CV via lenken i annonsen som fører deg inn i Teft sitt rekrutteringssystem. Da kan vi behandle din søknad og dine opplysninger på en trygg og sikker måte.

Er dette av interesse for deg, søk på stillingen snarest.

Har du øvrige spørsmål kontakt Vibeke Moen, Anna Blom Rian eller Eivind Ruud Johnsen

Kontaktpersoner:

Vibeke Moen

Vibeke Moen

linkedin icon

Prosjektleder

976 25 431

Vibeke@teft.no
Anna Blom Rian

Anna Blom Rian

linkedin icon

Rådgiver

900 73 999

anna@teft.no
Eivind Ruud Johnsen

Eivind Ruud Johnsen

linkedin icon

Partner og rådgiver

922 82 349

eivind@teft.no