Sonans Gruppen søker Digital Markedsfører

For å styrke det digitale, innovative og effektive markedsarbeidet i Sonans Gruppen er vi nå på jakt etter en proaktiv og fremtidsrettet digital markedsfører.

Som vår digitale markedsfører vil du ha ansvaret for alle våre digitale kampanjer på tvers av kanaler, samt bidra i gjennomføringen og videreutviklingen av vår digitale strategi. Med en ung målgruppe, er våre digitale kanaler vår viktigste kommunikasjonskanal og vi søker etter deg som kan øke effekten av vår betalte annonsering.

Vi søker etter en kommersiell og proaktiv digital markedsfører med minimum tre års erfaring, som har jobbet operativt og strategisk med performance marketing og digital annonsering hos en større merkevare eller et byrå. Du har god kjennskap til SEM og Paid Social, og behersker verktøy som Google Ads, Google Analytics og Facebook Business Manager. Som utdanningsinstitusjon, er vi ekstra glad i en ekte fagentusiast som liker å lære og følge med på trender og utvikling innen fagområdet. I tillegg håper vi at du er flink til å dele denne kunnskapen med dine kolleger.

I Sonans er det alltid mye nytt og spennende som skjer, og vi ser derfor etter deg som er endringsvillig og har høy gjennomføringskapasitet. Du er selv-ledende og trives med et høyt arbeidstempo i et kommersielt miljø. Som person er du idérik og analytisk, med masse engasjement og driv. Vi er veldig opptatt av å jobbe sammen i et team og setter pris på godt samarbeid og gjennomtenkte løsninger.

Arbeidsoppgaver

 • Betalte digitale kanaler (Strategi, planlegge, implementere, optimalisere og evaluere).
 • Til enhver tid optimalisere ROI og informere tydelig om prioriteringer og investeringer
 • Analyse og evaluering av kampanjearbeid
 • Daglig kontakt og oppfølging av leverandører/byråer (hovedsakelig mediebyrå)
 • Medieovervåkning og respons i digitale kanaler
 • Delta i prosjekter relatert til markedsarbeid
 • Presentere arbeid i ulike forum
 • Daglig budsjett- og fakturaansvar
 • Pådriver og initiativtaker til nye digitale muligheter

Ønskede kvalifikasjoner

 • Bachelor innen markedsføring
 • Minimum 3 års erfaring som digital markedsfører eller liknende rolle
 • Erfaring med Google Ads, Google Analytics, Business Manager etc.
 • Erfaring som kontaktperson mot eksterne leverandører og byråer
 • Erfaring fra prosjektarbeid og gjerne som prosjektleder

Vi tilbyr
Spennende og utfordrende arbeidsoppgaver i et godt og dynamisk arbeidsmiljø som brenner for å få folk inn på høyere utdanning eller ut i jobb. Stillingen som digital markedsfører vil være en viktig rolle i en profesjonell og topp motivert markedsavdeling som har høy stjerne i hele konsernet. Markedsavdelingen består i dag av 6 personer. Som Norges største leverandør av undervisning til privatister, fokuserer vi på faglige og personlige utviklingsmuligheter. Du vil til daglig jobbe med mange hyggelige kollegaer, i et godt sosialt miljø som deler kontor med konsernledelsen og fellesadministrasjonen i Nydalen.

Stillingen rapporterer til Markedssjef, Anne-Christine Nordstrøm.

Vi tar ditt personvern på alvor. Vi ber deg derfor om å sende søknad og CV via lenken i annonsen som fører deg inn i Teft sitt rekrutteringssystem. Da kan vi behandle din søknad og dine opplysninger på en trygg og sikker måte.

Er dette av interesse for deg, søk på stillingen snarest.

Har du øvrige spørsmål kontakt Anna Blom Rian eller Eivind Ruud Johnsen

Kontaktpersoner:

Anna Blom Rian

Anna Blom Rian

linkedin icon

Rådgiver

900 73 999

anna@teft.no
Eivind Ruud Johnsen

Eivind Ruud Johnsen

linkedin icon

Partner og rådgiver

922 82 349

eivind@teft.no