Sonans Gruppen søker Contentprodusent

Vil du jobbe med å skape engasjerende visuelt innhold?

Som Contentprodusent i Sonans vil du få ansvaret for å skape gode historier rundt arbeidet til Sonans Gruppen, både til egne websider, i digitale og mer tradisjonelle kanaler. Hovedfokuset vil være på Sonans Utdanning som har 15 privatistskoler i Norge i tillegg til nettstudier. Rollen vil være en viktig bidragsyter i markedsarbeidet, og vil jobbe på kryss av markedsavdelingen. Vi ser etter deg som er dyktig til å formidle historier i form av bilder, film og tekst.

I Sonans er det alltid mye nytt og spennende som skjer, og vi ser derfor etter deg som er endringsvillig og har høy gjennomføringskapasitet. Du har erfaring med å produsere engasjerende visuelt innhold til kommersielt bruk (grafisk design, foto og video). Du er gjerne ung og lovende og har jobbet et par år med fotografering, videoproduksjon og tekstproduksjon, hele veien fra idé til ferdig produkt. I tillegg har du god forståelse for hvordan video og foto kan brukes for å forsterke et budskap i sosiale medier og på andre digitale flater.

Du har masse initiativ og energi, er selv-ledende og trives med et høyt arbeidstempo i et kommersielt miljø. Det er viktig at du har høy arbeidskapasitet og takler arbeidspress med deadlines og mange baller i luften med. Vi er veldig opptatt av å jobbe sammen i et team og setter pris på godt samarbeid og gjennomtenkte løsninger. Det er i tillegg en fordel om du trives som prosjektleder, da du vil ha ansvaret for å følge opp utendørsreklame gjennom vårt mediebyrå og sikre koordinering mellom privatistskolene.

Arbeidsoppgaver

 • Produksjon av visuelt innhold (foto og video), inkludert redigering og klipping.
 • Utvikle og versjonere grafisk design
 • Innholdsproduksjon av tekst til forskjellige kanaler, f.eks. blogg, sosiale medier og nyhetsbrev
 • Løpende kommunikasjonsarbeid
 • Prosjektarbeid
 • Samarbeid på tvers av avdelinger, deriblant IT-avdelingen og Kundesenter
 • Følge opp utendørsreklame via mediebyrå
 • Noe reisevirksomhet må påberegnes

Ønskede kvalifikasjoner

 • Høyere utdanning innen grafisk design, film, foto og/eller tekst (relevant arbeidserfaring vektlegges fremfor fremfor utdannelse)
 • Et par års erfaring som contentprodusent eller liknende rolle
 • God kjennskap til Adobepakken, spesielt Premiere Pro, After Effects, Photoshop, Illustrator og InDesign
 • Erfaring med foto- og videoutstyr
 • Erfaring fra prosjektarbeid

Vi tilbyr
Spennende og utfordrende arbeidsoppgaver i et godt og dynamisk arbeidsmiljø som brenner for å få folk inn på høyere utdanning eller ut i jobb. Stillingen som Contentprodusent vil være en viktig rolle i en profesjonell og topp motivert markedsavdeling som har høy stjerne i hele konsernet. Markedsavdelingen består i dag av 5 personer. Som Norges største privatist-leverandør, fokuserer vi på faglige og personlige utviklingsmuligheter. Du vil til daglig jobbe med mange hyggelige kollegaer, i et godt sosialt miljø som deler kontor med konsernledelsen og fellesadministrasjonen i Nydalen.

Stillingen rapporterer til Markedssjef, Anne-Christine Nordstrøm.

Vi tar ditt personvern på alvor. Vi ber deg derfor om å sende søknad og CV via lenken i annonsen som fører deg inn i Teft sitt rekrutteringssystem. Da kan vi behandle din søknad og dine opplysninger på en trygg og sikker måte.

Er dette av interesse for deg, søk på stillingen snarest.

Har du øvrige spørsmål kontakt Anna Blom Rian eller Eivind Ruud Johnsen

Kontaktpersoner:

Anna Blom Rian

Anna Blom Rian

linkedin icon

Rådgiver

900 73 999

anna@teft.no
Eivind Ruud Johnsen

Eivind Ruud Johnsen

linkedin icon

Partner og rådgiver

922 82 349

eivind@teft.no