Solibo søker Head of Marketing

Solibo ser etter deg som vil lede og utvikle markedsføringen og være den kommersielle drivkraften i en av landets raskest voksende utfordrere i sin bransje.

Solibo tilbyr forretningsførsel til borettslag og sameier, og satser spesielt på IT og utvikling av nye digitale tjenester som forenkler styrets hverdag. Gjennom ny teknologi og brukervennlige løsninger, som vi er alene om, vinner vi markedsandeler. Vi leverer våre tjenester til stadig flere borettslag og sameier i hele Norge. Tror du teknologi og brukervennlighet vil ta innersvingen på gammeldags regnskapsføring og støvete rutiner? Da inviterer vi deg med på en opptur i Solibo.

Vi har et langsiktig perspektiv, med en målsetning om å være den teknologisk overlegne og foretrukne samarbeidspartneren for alle borettslag og sameier. Vi bygger derfor systematisk selskapskultur, kunnskap og systemer for å realisere denne målsettingen. Nå skal vi ansette ny Head of Marketing, som skal hjelpe oss å nå våre mål.

Som Head of Marketing i Solibo vil du ha ansvar for strategisk og operativ markedsplanlegging og gjennomføring, med eierskap til salgsresultatene. Du vil ha ansvar for å videreutvikle og forvalte merkevaren Solibo som vokser til å bli en av de aller største boligforvalterne i landet. Du vil også ha ansvaret for markedsbudsjett med løpende rapportering av aktiviteter og resultater av markedsføring. Du vil være en viktig bidragsyter til at Solibo og våre partnere lykkes i markedet. Den rette kandidaten vil få muligheten til å bruke sin markedskompetanse i både strategisk og praktisk arbeid. Stillingen inngår i selskapets ledergruppe og rapporterer til daglig leder.

Hvem ser vi for oss at du er?

Vi ser etter deg som brenner for salg og markedsføring og som motiveres av muligheten til å være med å bygge en markedsledende og lønnsom organisasjon. Den rette kandidaten må ha god gjennomføringsevne og trives med en hektisk hverdag med mange jern i ilden. Du trives på scenen i store og mindre forsamlinger og har evnen til å engasjere og inspirere. Du er god på samhandling og teamwork, men også å jobbe selvstendig for å følge prosjektene helt i mål. Du har bakgrunn med relevant utdanning og det er en bonus om du har erfaring med eller fra markedsføring av SaaS-produkter, men det er ikke et absolutt krav.

Hvem er vi?

Vi opplever at vi har et ganske unikt arbeidsmiljø der beslutningsveier er korte og det er en rivende utvikling på alle fronter. Det er gjennomgående i bedriften at de ansatte har høy motivasjon og stort engasjement rundt den reisen selskapet er på. Alle ansatte inviteres til å være med å investere i Solibos Ansattaksjonærprogram og har mulighet til å bli med på eiersiden i selskapet.

Hos oss i Solibo har vi ikke kjernetid – du jobber når og hvor det passer best for deg. Vi har et godt sosialt miljø med mange aktiviteter gjennom året, i tillegg til julebord, sommerfest, høstseminar og kick-off på Gran Canaria i januar. Vi holder til i flotte kontorer i Dronning Eufemias gate i Barcode.

Solibo ansatte på julebord

Vi i Solibo på julebord

 

 

Vi tar ditt personvern på alvor. Vi ber deg derfor om å sende søknad og CV via lenken i annonsen som fører deg inn i Teft sitt rekrutteringssystem. Da kan vi behandle din søknad og dine opplysninger på en trygg og sikker måte.

Er dette av interesse for deg, søk på stillingen snarest.

Har du øvrige spørsmål kontakt Halldor Skard Jr. eller Veronika Jakobsson
Kontaktpersoner:

Halldor Skard Jr.

Rådgiver

907 92 991

halldor@teft.no
linkedin icon

Veronika Jakobsson

Prosjektleder

452 49 697

Veronika@teft.no
linkedin icon