Skagerak Gruppen søker Lojalitetsmarkedsfører

Ønsker du å jobbe med et produkt som skaper bedre helse for enkeltpersoner og som betyr mye for veldig mange mennesker? Har du god kjennskap til lojalitetsprogrammer, CRM og dialogmarkedsføring? Skagerak gruppen er i sterk vekst og søker en analytisk, strategisk og operativ lojalitetsmarkedsfører som skal skape kommersiell verdi gjennom å drifte vårt lojalitetsprogram og dialog med eksisterende kunder.

Du vil ha hovedansvar for å øke retention og redusere churn raten i kundebasen og samtidig øke verdien på hvert medlem. Dette innebærer oppfølging og utvikling av kundedialog og lojalitetstiltak, basert på kunde- og kampanjeanalyser. Du vil ha ansvar for generelle CRM-aktiviteter og sørge for en helhetlig CRM strategi.

Vi tror du er en markedsfører eller CRM-spesialist som i dag jobber med lojalitetsprogrammer eller abonnement, enten i en markedsavdeling eller byrå. Som person er du idérik og analytisk, med masse engasjement og driv. Vi søker en fagentusiast som liker å lære og følge med på trender og utvikling innen fagområdet. I tillegg er du flink til å dele denne kunnskapen med dine kolleger.

Dine arbeidsoppgaver:

 • Strategisk kundekommunikasjon, relevant kommunikasjon til rett målgruppe – ansvarlig for faste utsendelser og publisere nyhetsbrev
 • Lønnsomhetsanalyser og kampanjeanalyser
 • Styre innhold, segmentering og frekvens basert på analyser
 • Fordelsprogram/aktiviteter som f.eks. verving
 • Lojalitetstiltak sammen med marked og kundeservice
 • Hold back/win back-aktiviteter

Vi tror du har noen års erfaring med:

 • Lojalitetskonsepter/kundeklubber/abonnementsalg fra B2C segmenter
 • Analyse av kundedatabaser, uttrekk og segmentering
 • Kampanje- og churnanalyser
 • Evne til å utvikle godt innhold til ulike kanaler – både skriftlig og noe visuelt
 • I tillegg har du høyere utdannelse innen markedsføring, business eller økonomi

I Skagerak gruppen vil du jobbe med en ledende merkevare og få en sentral rolle i gruppens videre utvikling av kundekommunikasjon og lojalitetsprogram. Hos oss vil du få varierte og utfordrende arbeidsoppgaver og gode faglige og personlige utviklingsmuligheter.  Vi er en dynamisk og engasjert gjeng som holder til i flotte, luftige lokaler på Fyrstikktorget, rett ved T-bane og buss. Her kan du lese mer om vår historie og videre satsing.

 

Vi tar ditt personvern på alvor. Vi ber deg derfor om å sende søknad og CV via lenken i annonsen som fører deg inn i Teft sitt rekrutteringssystem. Da kan vi behandle din søknad og dine opplysninger på en trygg og sikker måte.

Er dette av interesse for deg, søk på stillingen snarest.

Har du øvrige spørsmål kontakt Anna Blom Rian eller Eivind Ruud Johnsen

Kontaktpersoner:

Anna Blom Rian

Anna Blom Rian

linkedin icon

Rådgiver

900 73 999

anna@teft.no
Eivind Ruud Johnsen

Eivind Ruud Johnsen

linkedin icon

Partner og rådgiver

922 82 349

eivind@teft.no