If skadeforsikring søker senior grafisk designer

If selger trygghet. Trygghet i hjemmet, på arbeidsplassen og i samfunnet. Trygghet i livet.

For å oppnå dette trenger vi dyktige kollegaer. Kollegaer som lager forsikringer. Kollegaer som gir deg et rettferdig oppgjør hvis uhellet er ute. Ikke minst trenger vi kollegaer som utvikler tjenestene rundt  forsikring som gjør at kundene virkelig kan oppleve denne tryggheten.

Vi vet at forsikring er noe som folk flest synes er vanskelig og mange vil helst tenke så lite som mulig på. Vi vil gjøre det enklere!

Vi trenger en visuell designer som kan hjelpe oss å lage de digitale løsningene som kundene synes er enkle å forstå og trygge å bruke. Selvfølgelig trenger vi en designer som bygger merkevaren vår inn i de digitale løsningene. En som kan være med på å eksperimentere oss fram til hva er det som skal til for å utvikle de nye løsningene som kundene våre liker.

Designsystemet vårt for digitale flater er en forutsetning for hvordan løsningene våre henger sammen på tvers av alle brukerflater, om det er nettbutikkene, mine sider, informasjonssider, skademeldingstjenester, web eller app’er. Elementene i systemet skal være funksjonelle, se bra ut og være merkevarebyggende! Det er også et plattform for deling og samarbeid for våre designere, utviklere og andre som jobber med å lage de beste forsikringstjenestene for våre kunder i Norden.

Som designer er det naturlig å jobbe sammen med andre designere, forretning og teknologi – det er slik de beste løsningene kommer ut til kundene. Det er jo hva kundene opplever som teller!

Kundene våre har forskjellige liv, og forskjellig behov for trygghet i hverdagen, på ferie og på jobb. For det er det det handler om , ikke sant? Hva kan vi i If gjøre for å levere de beste forsikringstjenestene, nå og i framtiden? Her har vi fokus på helhetlige kundeopplevelser. Hva er kundereisen? Hva er store og små hindringer for kundene våre? Hvor er mulighetene?

Det er her du kommer inn.

Vi tror at du …

 • Er drevet av å utforme engasjerende visuelle opplevelser som både støtter og forsterker funksjonalitet og merkevare.
 • Er den som hjelpe oss å forstå de visuelle virkemidlene, og hvilke vi skal bruke i de ulike situasjonene, ettersom hva vi prøver å oppnå.
 • Er en den som får med deg folk på hvorfor det visuelle designet er utformet akkurat slik, og skaper engasjement rundt det visuelle implementasjonen
 • Puster webdesign og det digitale. Du koder kanskje ikke selv, men skjønner grunnleggende prinsipper for koding og hvordan det påvirker visuelt design. Du ser det som naturlig å jobbe med også funksjonalitet, brukervennlighet og tilgjengelighet.
 • Elsker faget ditt og du deler gjerne din kunnskap med andre. Det går jo alltid begge veier, ikke sant?

Vi vil at du …

 • Har 3 år eller mer erfaring med visuell design i digitale tjenester.
 • Har erfaring med å jobbe tett med andre designere, forretningsfolk og utviklere. Gjerne i flerfaglige team i et agilt miljø.
 • Bachelorgrad eller master innen visuell design/grafisk design/kommunikasjon
 • Kan kommunisere godt på norsk og engelsk

Hos oss får du …

 • Fleksibiliteten og lidenskapen til en startup, med fordelene til et stort nordisk selskap
 • Jobbe i et større miljø med UX designere, utviklere, ledere, forretningsfolk og testere. Alle i samme team.
 • Gode muligheter til å utvikle deg
 • Nysgjerrige og dyktige kollegaer som vil deg vel

I tillegg har vi…

 • Helse- og reiseforsikring, samt billige private forsikringer. Og du kan bare glede deg til pensjonisttilværelsen; vi er rause med sparing for deg
 • Fleksitid og sommertid, slik at du kan leve et godt liv utenfor jobben
 • Knallbra kantine
 • Treningsfasiliteter som gjør at du kan si opp alle andre støttemedlemskap

Vi ser fram til å høre fra deg!

Vi tar ditt personvern på alvor. Vi ber deg derfor om å sende søknad og CV via lenken i annonsen som fører deg inn i Teft sitt rekrutteringssystem. Da kan vi behandle din søknad og dine opplysninger på en trygg og sikker måte.

Er dette av interesse for deg, søk på stillingen snarest.

Har du øvrige spørsmål kontakt Martine Holen eller Nejra Kudra

Kontaktpersoner:

Martine Holen

Martine Holen

linkedin icon

Prosjektleder og innholdsprodusent

452 99 838

martine@teft.no
Nejra Kudra

Nejra Kudra

linkedin icon

Rådgiver

926 28 869

nejra@teft.no